1e bezoek abkoi !

Published On: juni 28th, 20212,9 min read0 ReactiesCategorie├źn: Geen categorieViews: 228

Hallo beste Arjan!

Zo begon de mail die ik las terwijl zelf er even tussenuit op Ameland. Het is een email van een klant die voor het eerst langskwam bij ons in Marum. Daar zijn huisdealer uit nieuwe Pekela is gestopt, zocht Rene een nieuw adres waar hij zich thuis en vertrouwt bij voelt. Natuurlijk had ik hem naar een email uitgenodigd om gewoon eens langs te komen. Dit heeft hij gedaan, maar op dat moment was ikzelf op vakantie en wetende van niets kreeg ik pardoes deze email binnen. Ik vind het prachtig omschreven en vind het echt een sprekende klantervaring voor wat mensen kunnen verwachten als ze zo eens bij ons komen. We hebben Rene gevraagd zijn bericht te mogen publiceren.

Afgelopen zondag was het zover ! Je vader vertelde dat je lekker vakantie aan het vieren was. Door alle enthousiasme had ik dat natuurlijk ook wel kunnen weten dat die kans groot was, maar ik had even fijn de tijd en het weerhield me toch maar niet, ondanks dat je er niet was, om even een mooi ritje naar jullie winkel te maken. Het kriebelde me namelijk ook enorm om even een 1e bezoek te brengen.

Na een goeie 45 / 50 minuten rijden kwam ik in een mooie omgeving; geen idee wat me te wachten stond en uiteindelijk arriveerde ik bij een prachtige vrije woning met ruime parkeerplaats en ja… het kreeg vorm en ik zag een soort van schuur staan. Je vader stond me al op te wachten en begeleide me goed waar ik de auto kon parkeren en dan kom je de koi wereld binnen. De eerste indruk was meer dan geweldig. De geuren en geluiden wat je hart sneller doet kloppen en overal zag ik kletterend water en vele bakken met koi, prachtige foto’s van jullie reizen en waar je met de Japanse kweker op staat. Fantastisch mooi! Geeft me altijd kippenvel!

Eerst even een lekkere kop thee van je vader waar ik een zeer mooi oplopend gesprek mee heb gevoerd over van alles en nog wat. Een hele fijne en leuke man met zeer veel kennis en hij heeft samen met mij alle bakken met koi besproken en we zijn de hele winkel samen door geweest! Ik was zeer onder de indruk, maar ook van het aantal vissen wat jullie hebben zwemmen en hoe het erbij zwemt. En de vele keuze aan soorten koi en keuze aan Japanse kwekers vond ik best erg hoog!

Zo heb ik zelf nog een aantal koi wensen die ik aankomende tijd erg graag in vervulling zou zien gaan via een zoek opdracht, maar ik had sowieso al 1 a 2 vissen bij jullie zien zwemmen die mij al aardig deden denken van zal ik ze gelijk maar reserveren of aankopen. Ik moet nog even geduld opbrengen. Eerst moet alles hier klaar zijn en allemaal indraaien en goed lopen. Dat is het belangrijkste eerst even en dan kunnen we weer mooi verder.
Ik geloof dat ik wel 3 uurtjes bij jullie ben geweest. Het was erg prachtig allemaal!

Fantastische vissen ook hoor!

En wat ik je vader ook een paar x heb gezegd. Ik vond het zelf ook zo geweldig mooi dat jullie veel vissen op de foto hebben als een lijst met de prijzen erbij. Zeer mooi en overzichtelijk. Ik hou daar heel erg van en het geeft ook een bepaalde sfeer. Ach, je weet vast wat ik bedoel, maar dat is mijn beleving ervan !

Een hele fijne vakantie verder en hopelijk tot heel gauw arjan !!

Tot zeer spoedig !

Leave A Comment

En dan staat de NVWA op je stoep; inspectie op je koizaak
Vijverbouw van sandwichpanalen in Noordbroek