ABKoi wordt sponsor Koicave en wil dat met jullie vieren

Published On: juli 15th, 20202,9 min readReacties uitgeschakeld voor ABKoi wordt sponsor Koicave en wil dat met jullie vierenCategorieën: Geen categorieViews: 374

KoiCave cafe op vrijdag 24 juli vanaf 18:00 uur

We sponsoren de goede zaak en grijpen dat excuus in deze tijd natuurlijk aan voor een verantwoord avondje gezelligheid!

Koicave is een vereniging door en voor Koi hobbyisten. Het is een jonge club met veel passie. Dat is moeilijk te omschrijven, maar voel je meteen. Het is iets dat ik al een poosje mis bij de andere verenigingen in Nederland. Na, zoals het een noorderling betaamt, de kat uit de boom te hebben gekeken durf ik nu wel kleur bekennen en aan deze club onze steun uit te spreken. Deze en ook KoiQuestion.com zijn waardevolle initiatieven voor ons die de hobby echt vooruit helpen. Dat willen, nee móeten we steunen vanuit de vakhandel.

Na de kat uit de boom te hebben gekeken als noorderling, durven we nu de club wel steunen

Onze hobby is er eentje waar je wanneer je verder komt best wat kennis kunt of moet vergaren of inhuren. Het is belangrijk dat dit toegankelijk is. KoiQuestion zorgt hier al iets van tien jaar voor in hun artikelen en blogs, maar geeft ook kleur aan de hobby door de vele wedstrijdfoto’s en interviews op shows en organiseert met KoiToday essentiële cursussen. Dat ondersteunen wij ook al organiseren we zelf ook cursussen en dat zou eigenlijk iedere dealer of agent moeten doen die de branche serieus neemt. Dit soort partijen ga je pas echt missen als ze er niet zijn en worden als te vanzelfsprekend gezien. We denken dat KoiCave een waardevolle toevoeging is aan dit speelveld en gaat zorgen voor meer beleving van hobbyisten.

Ook activiteiten zijn belangrijk en die worden al jaren niet meer georganiseerd of in zeer beperkte mate. Koicave heeft volgens hun agenda iedere maand bijna 2 activiteiten; dat vind ik knap. Ze zijn echt doeners en hebben nu een paar honderd leden maar dat aantal groeit gestaag verder met ook hun groeiende steun van dealers die er net zo goed over te spreken zijn. Die nieuwe vonk helpen wij graag overslaan tot een duchtig vuurtje; daar heeft de hobby belang bij.

Kennis en activiteiten zijn volgens ons echt twee onmisbare ingrediënten binnen de Koi community. Zonder dat stonden wij als dealers echt op eilandjes, onbereikbaar of onoverbrugbaar voor velen. Wij hebben geen belang bij zoveel mogelijk monopolie, maar juist bij een gezond netwerk van dealers, activiteiten en online kennis kanalen. Ik vind het daarom ook jammer dat collega dealer Fred Bor van Fremabo uit Nieuwe Pekela onlangs heeft aangegeven te stoppen met zijn zaak, samen kunnen we gewoon meer voor de hobby betekenen in termen van zowel kwantiteit als kwaliteit.

We heten jullie graag van harte welkom bij ons in de zaak op vrijdag 24 juli aanstaande vanaf 18:00 uur

Om deze nieuwe samenwerking te vieren organiseren we een gezellige avond met een hapje en een drankje bij ons op de zaak op vrijdag 24 juli aanstaande. Enkele mannen van het bestuur van Koicave zullen dan aanwezig zijn en je kunt dan meer informatie vragen en eventueel direct lid worden ga ik van uit. Wij zorgen voor een verloting met mooie prijzen, een en had ik al een versnapering genoemd?

Wil je er bij zijn? aanmelden is niet verplicht, maar je kunt op de eventpagina van KoiCave op Facebook altijd even aangeven dat je wilt komt. Daar we voor een hapje en drankje zorgen is het prettig een richtlijn te hebben.

Tot vrijdag de 24e!

Vaderdag; een ode aan die ouwe
Nieuw Logo AB Koi Marum