Arjan en Auke vieren dit weekend het 5-jarig bestaan ABKoi met fikse kortingen!

Published On: juni 12th, 20192,7 min read0 ReactiesCategorieën: AankondigingenViews: 362

Mijlpaal eerste lustrum vooral te danken aan loyale klantenkring

Nee; geen uitverkoop, maar wel gekkigheid. Dat mag, want we bestaan deze vrijdag exact 5 jaar! We zijn enorm trots dat we zover zijn gekomen en hadden niet voor mogelijk gehouden nu te staan waar we staan toen we begonnen. Dat is te danken aan met name onze klanten, jullie maken het mogelijk. Dus die willen we ook vooral bedanken en belonen!

Betrouwbare leveranciers en loyale klanten maken de formule die begint met passie compleet. Dat belonen we dit weekend met een flinke korting, maar let wel; deze jubileumkorting geldt alleen aanstaand weekend op vrijdag, zaterdag en zondag! We bieden maar liefst 20% korting op alle Koi, 20% op zomervoer en iedereen die dit weekend een stukje taart met ons komt eten ontvangt een kortingscode van 10% voor de eerstvolgende aankoop in onze webwinkel. Dat is een totale korting van 50% ter viering van ons lustrum. Dat is de moeite nietwaar?

Compleet

Waar staan we dan nu precies? Ik wil bescheiden blijven en de weg vooruit is nog veel langer dan wat achter ons ligt, maar we mogen denk ik wel trots zijn op de mooie zaak – zeker met de meest recente verbouwing – die we hebben opgebouwd; een volwaardige Koi winkel met Koi voor iedere portemonnee, alle vijverproducten die je als hobbyist nodig hebt en met gratis en gedegen advies. Onze dienstverlening is best compleet met vijverchecks, een webwinkel en vijverbouw. We halen echt hele mooie vissen naar Noord-Nederland en hebben zelfs voor het eerst stand gehouden op een Koi Show, maar belangrijk is ook, we blijven toegankelijk en  klaastaan voor iedereen! We hebben echt iedere dag zoveel plezier in wat we doen, dat is echt geweldig.

want dat ondernemen bestaat echt niet alleen maar uit mooie vissen

Boks ouwe

Een bijzondere shout-out will ik doen naar mijn vader. Onlangs is hij erg ziek geweest en daar ben ik wel van geschrokken. De afgelopen jaren hebben we alles samen gedaan, van zagen en timmeren tot de Japanreizen. We zijn een erg goed team en vullen elkaar goed aan op een positief kritische manier, want dat ondernemen bestaat echt niet alleen maar uit mooie vissen; er moeten voortdurend belangrijke keuzes worden gemaakt en problemen worden opgelost. Als ons dat dan weer lukt, dan geeft dat wel een kick; “boks ouwe”. Ik ben overweldigend dankbaar dat ik dit met mijn pa kan beleven en hoop dat we het nog lang en in goede gezondheid volhouden samen! 

Taart

Ook de support van mijn moeder, zusje en gezin is voor mij van onschatbare waarde. Er gebeurd zoveel. Ik ben onlangs voor het eerst ook iets minder gaan werken zodat ik voldoende tijd heb voor de huisbezoeken en het alles goed te combineren blijft en ik ben natuurlijk onlangs weer vader geworden; ja dan weet je weer waar je het ook alweer voor doet. De komende jaren hoop ik samen met jullie allemaal nog vele mijlpalen te bereiken maar voor nu wil ik je vragen kom het met ons vieren. Dan trakteren wij naast de taart op al die 20 procent korting op alle Koi en zomervoer + 10% korting bij je eerstvolgende bestelling online.

Leave A Comment

Beursgang ABKoi Marum op handen
Nieuw voerautomaat op Arcen en 20% korting in de webwinkel