Auke’s Grote Uitzwaai & Koehandel Extravaganza bij ABKoi Marum! 🎉

Published On: oktober 7th, 20233,4 min read0 Reacties on Auke’s Grote Uitzwaai & Koehandel Extravaganza bij ABKoi Marum! 🎉Categorieën: NewsLabel: , , , Views: 1237

Het Weekend Waarover Nog Jaren Gepraat Zal Worden!

Zet je schrap, beste Koi-liefhebbers, voor een avontuur vol vis, herinneringen, en misschien wel de grootste koopjes van je leven. Voor dit verhaal beginnen we niet op 14 en 15 oktober, maar vele jaren eerder…

We hebben samen zoveel meegemaakt. We hebben ABKoi Marum opgebouwd, neergezet van nul tot hier. Samen in de winkel gestaan, gediscussieerd over de aanpak, over vissen, over vijvers, over alles. Dat moet een vader en zoon band maar allemaal kunnen verdragen, maar de waarheid is dat we samen een onvergetelijk avontuur hebben beleefd. Ongeëvenaard en onvergetelijk, al die keren in Japan en van uitbreiding naar uitbreiding in Marum.

Maar aan alles komt een eind en vader mag van zijn pensioen gaan genieten. Dat heeft hij verdiend. Omdat we het vooral willen vieren met jullie zal dit hele weekend in het teken staan van daverende kortingen en de mogelijkheid nog een keer ouderwetse koehandel te drijven met pa. Handjeklap als vanouds. Natuurlijk zorgen we weer voor de nodige versnaperingen en hebben we de hele winkel bol staan van aanbiedingen. We hopen dat jullie allemaal willen komen om Auke deze eer te bewijzen.

Oh eerst nog even dit: Ten eerste hebben alle deelnemers aan de grow-out tot de magische grens van middernacht om de update van hun Koi in te sturen. De spanning is te snijden, want na middernacht gaat de jury in conclaaf en zal de winnaar op zaterdag 14e bekendgemaakt worden.

Ik herinner me nog de dag dat ik, naast mijn vader, Auke, een deal sloot. De handdruk was stevig, de afspraak stond vast: 40 vissen. Net toen ik dacht dat alles in kannen en kruiken was en me omdraaide, riep pa me terug. Voordat ik het wist, had hij de deal opgekrikt naar 100 vissen. Deze snelle manoeuvre verbaasde me, maar ik had het kunnen weten. Dat is Auke: scherp, onvoorspelbaar en altijd op zoek naar de beste deal. Niet voor niets staat hij in Japan bekend om zijn handelsmentaliteit.

Na al die jaren zij aan zij te hebben gewerkt, is het tijd voor Auke om van zijn pensioen te genieten. Maar voordat dat gebeurt, gunnen we hem – en jullie – een grandioos afscheidsweekend. Een weekend dat zijn gelijke niet kent. En waarom? Omdat ABKoi Marum niet alleen ons bedrijf is, maar een deel van ons leven. Een leven vol vissen, avonturen en onvergetelijke momenten.

Dus, wat hebben we voor jou in petto?

  1. De Legendarische Koehandel: Dit weekend krijg je de kans om nog één keer te handelen met de meester zelf. Net zoals die dag met die 100 vissen, kun je een deal verwachten waarover nog jaren gesproken zal worden.
  2. Kortingen Die Je Oren Doen Klapperen: We stunten zelden, maar nu trekken we echt alles uit de kast. De bakken moeten leeg en elk uur hebben we op enkele vissen kortingen die je bijna niet gelooft. Maar, ze gelden slechts een uur. Dus wees er snel bij!
  3. Een Toast op Auke: Het wordt niet alleen een weekend van koopjes en handel, maar ook van herinneringen en eerbetoon. We blikken terug op de vele jaren, de lach en de traan, en vieren dat samen met jullie.

En er is meer: Wanneer je dat weekend een vrijblijvende zoekopdracht bij ons indient (ja, de formulieren liggen al klaar), maak je automatisch kans op een spetterende prijs! Welke dat is, onthullen we tijdens het weekend. Maar geloof me, het wordt iets heel bijzonders.

Ik wil afsluiten met een persoonlijke noot: Pa, dankzij jou heb ik niet alleen de fijne kneepjes van het vak geleerd, maar ook de waarde van hard werken, integriteit en een goede handdruk. Dit weekend is voor jou. Laten we er samen een onvergetelijk avontuur van maken.

Details om te onthouden:

  • Datum: 14 & 15 oktober
  • Locatie: ABKoi Marum
  • Wat te verwachten: Ongekende deals, ontelbare herinneringen, en een feest dat zijn weerga niet kent.

Zet het groot in je agenda, vertel het aan je vrienden en zorg dat je erbij bent. Tot dan! 🎉🐟