Bepakt en bezakt met zoekopdrachten; AB Koi is in de lucht!

Published On: oktober 21st, 20181,7 min readReacties uitgeschakeld voor Bepakt en bezakt met zoekopdrachten; AB Koi is in de lucht!Categorieën: JapanreizenViews: 404

We gaan maar liefst 15 dagen naar Japan

Vandaag is zover; het beloofde land wacht op ons. Samen met mijn vader ga ik weer het avontuur aan dat Koi Hunt heet en voordat we het ook maar enigszins in de buurt van die Koi gekte komen, moet het mij van het hart dat ik zo ontzettend dankbaar ben dat we dit samen kunnen beleven! We zullen het aanstaande avontuur koesteren, dat weet ik nu al.

Samen met vader op Koi hunt; dankbaar tot en met!

Avontuur

En het wordt me een avontuur van jewelste kan ik je beloven; de grootste ook want we blijven langer dan twee volle weken; 15 dagen maar liefst! Niet omdat het Japanse eten zo lekker is en de Asahi, het Japanse bier goed te versmaden, maar we zijn ook bepakt en bezakt met deftige zoekopdrachten. Allerlei variëteiten zoals gosanke natuurlijk, maar ook doitsu showa en koromo bijvoorbeeld. Die vind je ook in de Niigata niet op iedere straathoek. Ook hebben we zelf op de zaak nog welgeteld 36 Nisai en dan is het op! We zullen onze ogen dus goed de kost geven en ons beste beentje voorzetten om de mooiste Koi aan te kunnen kopen tegen de beste prijs kwaliteit verhouding.

 

Sorry jongens, we gaan vertrekken; tot straks vanuit Japan!

 

 

Zoekopdrachten

Wat kijk ik uit naar de oogsten die we weer mee mogen maken, de lunches, diners, de Japanse atmosfeer; we gaan er een topreis van maken en ons onderdompelen in de Koi Hunt. Wil je ons ook nog een leuke zoekopdracht meegeven. Dat kan nog! Stuur een email naar info@abkoimarum.nl met daarin je gegevens, welke variëteit je zoekt met welke bijbehorende lengte en budget. Wij houden je dan op de hoogte en dien net dat stapje extra om de Koi van jouw wensen te vinden.

Volg onze verhalen op onze spiksplinternieuwe website en op Facebook!