Betaal nu ook met Tikkie in de webwinkel van ABKoi Marum

Published On: april 21st, 20201,6 min readReacties uitgeschakeld voor Betaal nu ook met Tikkie in de webwinkel van ABKoi MarumCategorieën: NewsViews: 405

Stuur mij maar een Tikkie

We zijn blij aan te kunnen kondigen dat je in onze webwinkel nu ook kunt kiezen voor de optie; “stuur mij een Tikkie”. We zijn hiermee een van de eerste in Nederland die dit aanbieden. Tikkie wordt inmiddels door zo’n 6 miljoen mensen gebruikt in Nederland en wordt steeds meer geaccepteerd als officiële  vorm van betaling. Tikkie is dan ook voor iedereen. Het maakt niet uit bij welke bank je zit. Iedereen met een Nederlandse betaalrekening én Nederlands 06-nummer kan Tikkie gebruiken. Je hoeft de Tikkie app ook niet te downloaden als je iemand wilt betalen. Wel zo makkelijk.

tikkie-banklogos-2

Hoe werkt Tikkie?

Het is eigenlijk doodeenvoudig. Je bestelt iets in onze webwinkel zoals je gewend bent. Eenmaal aangekomen bij de betaling kun je kiezen hoe je wilt betalen. Zo kun je nog altijd kiezen uit IDEAL of Paypal. Nu staat daar dus ook de optie ‘Stuur mij een Tikkie’ tussen. De uitleg hebben we er nog eens bij gezet. Wanneer je deze optie kiest ontvang je, nadat wij je bestelling hebben gecontroleerd, een Tikkie op je mobiele telefoonnummer. Je kunt deze betalen met 1 klik op de link. De rest wijst zich vanzelf en wij krijgen automatisch een melding dat er betaald is zodat wij deze zullen verwerken en verzenden.

Koi aanbetalen met een Tikkie

Wanneer je Koi reserveert vragen wij ook altijd een aanbetalingsbedrag. Voor de mensen die wel eens Koi hebben gereserveerd terwijl wij in Japan waren, zal het inmiddels bekend zijn. Ook dat regelen we met een simpele Tikkie. We merkten van klanten dat zij dit een prettige betalingsvorm vinden op afstand en dat hebben we mogelijk gemaakt voor een zo goed mogelijke klantervaring.

We bedanken 321Media – The Branding Store; voor de integratie in onze webwinkel.