Beursgang ABKoi Marum op handen

Published On: mei 24th, 20192,1 min readReacties uitgeschakeld voor Beursgang ABKoi Marum op handenCategorieën: NewsViews: 377

ABKoi Marum als standhouder op Euregio Koi Show

We gaan naar de beurs! Aandelen kopen? Ik zou het er niet op wagen; dat soort bedrijvigheid zoeken we niet. Welke wel? Koi gedruis op een show. Dit jaar gaan we voor het eerst als standhouder naar een Koi Show. Je vind ons aankomend weekend op de Euregio Koi Show Oldenzaal. De sfeer en gemoedelijkheid past erg bij onze stijl, dat voelt gewoon goed. Belangrijker nog is dat we ook het gevoel hebben dat we er klaar voor zijn deze stap te maken.

Je moet zelf ook groeien in dit werk

We hebben de afgelopen jaren erg ons best gedaan om onze winkel op te bouwen. Sowieso qua Koi bestand, maar ook de faciliteiten en in termen van bio security wilden we dit op gezonde wijze uitbouwen zodat het ook behapbaar en overzichtelijk blijft voor ons. Je moet zelf ook groeien in dit werk en hoe je dit aanpakt op een juiste wijze. We zijn er nog lang niet, maar zoals we het nu voor elkaar hebben geeft voldoende rust om eens naar een show te trekken. Het leek ons de goede volgorde.

 

We hopen er onze huidige klanten tegen te komen en natuurlijk nieuwe mensen te ontmoeten. Gekke beursaanbiedingen hoef je niet te verwachten, gratis advies en een goed gesprek wel. Wat we vooral ook willen laten zien is de wijze waarop wij Vijverbouw aanpakken. Hiervoor hebben we een demonstratiemodel gemaakt die te zien is bij ons in de stand en waar we graag uitleg over geven aan de geïnteresseerden.

Voorts willen we op deze manier laten zien dat we ons steentje bijdragen aan de Koi Community en hopen we dat de show veel mensen zal inspireren. Supertof ook dat er een show voor kinderen is. Dat moedig ik als vader van twee natuurlijk erg aan. Als we onze jeugd nu niet betrekken zou dat nog wel eens slecht nieuws voor de hobby kunnen zijn over wat jaartjes.

De euregio Koi show. foto door: www.koiquestion.com

We hebben er zin in. Meedoen aan de wedstrijd doen we nog niet. Stapje voor stapje. We zullen de wedstrijdvissen met bewondering bekijken en wegdromen over een toekomstige deelname. Ook wij blijven echte liefhebbers!

Oh ja, tijdens dit weekend is de winkel in Marum gewoon open voor je benodigdheden, een kop koffie en dat stukje advies waar je naar op zoek bent. Zie ik je in Oldenzaal?