BLACK FRIDAY: Tancho Showa Challenge bij AB Koi marum

Published On: november 23rd, 20183,8 min readReacties uitgeschakeld voor BLACK FRIDAY: Tancho Showa Challenge bij AB Koi marumCategorie├źn: AankondigingenViews: 416

Win GRATIS voer of je aankoopbedrag terug!

Sinds ik jullie er mee heb geplaagd, direct na de aankoop, heb ik zo veel Whatsappjes, messenger berichten en belletjes gehad voor deze vissen, echt waar. We waren tijdens het NND event in de gelegenheid een werkelijk unieke aankoop te doen. Middels het bowlbieden via de agents, hebben we , totaal tegen verwachting in, een lot gewonnen; bestaande uit 40(!) kwalitatieve Tancho Showa. Prachtige vissen die een prachtige gelegenheid bieden. Ondanks alle pogingen heb Ik heb tot vandaag steeds volgehouden dat ik er iets bijzonders mee wil doen en er is bewust nog niet eentje van verkocht. de tijd is nu;

Tancho Showa Challenge

Tijdens het open weekend, te weten de VIP-avond vanavond vanaf 18:00 uur en de open dag, morgen vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur, kunnen deze vissen gewoon worden bekeken en gereserveerd. Geen loting, geen toewijzing. Je komt kijken naar de Tancho Showa die je bekoort en die kies je. Ook al zijn de vissen allemaal kwalitatief zit er echt nog wel weer een verschil in kwaliteit en daar zit ook een terecht prijsverschil in, maar ik beloof dat ze allemaal betaalbaar zijn. Al vanaf Euro 249,-

Het Spel

Vanaf het voorjaar groei je de Koi zelf op, thuis in de vijver. Voordat de Koi de vijver in gaan nemen we van alle vissen een goede foto en video. Ook wordt de vis gemeten en er wordt een beschrijving gemaakt van de Koi en de verwachting die jij er zelf van hebt in termen van ontwikkeling.

In het najaar van 2019 gaan we dan de vissen evalueren. Dit kun jezelf doen of doen we samen in combinatie met een vijvercheck. Bowlen, meten, fotograferen en filmen. Hoeveel is de Koi gegroeid en is de ontwikkeling wat je ervan had verwacht? Mooi om te doen en leuk om mee te maken.

De Beloning:

Degene die in staat is geweest zijn Koi in dat tijdsbestek van een groeiseizoen 12 centimeter of meer te laten groeien, ontvangt een GRATIS zak voer van 1 Kg Takazumi Gold Plus of Mix. je mag zelf kiezen. Een groei die goed haalbaar moet zijn voor de gemiddelde vijveraar, maar dat je ook wel dwingt er mee bezig te zijn en dat is nu net de challenge die het spannend maakt en je meteen laat groeien als hobbyist en daarin ligt de werkelijke beloning.

De Hoofdprijs:

Als klap op de vuurpijl zullen we de Koi waarvan we een update hebben ontvangen of gemaakt, meebrengen op een foto naar de kweker in ons jachtseizoen van november 2019 en voorleggen aan Fuji Oomo. Deze zal dan de Koi die de beste ontwikkeling heeft doorgemaakt kiezen en een top 3 vaststellen waarvoor we de volgende prijzen beschikbaar stellen:

  • Nummer 1 ontvangt het volledige aankoopbedrag van de Tancho Showa in de vorm van een tegoedbon.

  • Nummer 2 ontvangt 50% van het aankoopbedrag van de Tancho Showa in de vorm van een tegoedbon.

  • Nummer 3 ontvangt 25% van het aankoopbedrag van de Tancho Showa in de vorm van een tegoedbon.

Het Proces:

Doel van dit alles is om gewoon eens iets bijzonders te doen voor onze klanten, om ze een belevenis te geven en een stimulans om het beste uit hun Koi te halen. En dat is de echte winst. Ik zal de deelnemers bijstaan voor zover zij hier ook zelf voor open staan om ze te adviseren over het vijvers voor een zo goed mogelijke ontwikkeling van hun Koi.

Sharing Knowledge:

En als kennisdeling dan toch om de hoek komt kijken; we proberen dit hele proces zoveel mogelijk te documenteren en samen met Tiebo Jacobs van KoiQuestion zullen we de ervaringen en het leerproces en de ontwikkelingen en inzichten ook publiceren op hun website.

Doe je mee?

De Tancho Showa is een Koi die erg tot de verbeelding spreekt. Niet alleen kom je ze zelden tegen op de Nederlandse markt, ze zijn vaak erg gewild en dus kostbaar. Nu ik de uniciteit had om maar liefst 40 van deze driekleurige rakkers te versieren voor de Nederlandse markt, wil ik je deze kans bieden.

Hopelijk tot ziens dit weekend bij Ab Koi Marum.

Let Op; De open dag is alleen morgen; zondag zijn we gesloten omdat de vissen nog maar net hier zijn en we niet teveel stress willen veroorzaken.