De deal is rond! Nogami grow-out komt naar Marum

Published On: juni 29th, 20212,1 min read0 Reacties on De deal is rond! Nogami grow-out komt naar MarumCategorieën: JapanreizenViews: 494

Nogami Kohaku Grow-Out ABKoi Marum

Hieronder female Oyagoi van Nogami

Hieronder male Oyagoi van Nogami

Ja, houd mij op de hoogte van de Nogami Grow-out


Nogami Kohaku

Chikara Nogami is de zoon van Hisato Nogami – de schacho (baas) – en is een relatief jonge kweker. Zijn grote kracht is dat hij de Engelse taal aardig beheersd. Dat maakt het gemakkelijk communiceren. Onderschat hem echter niet. Sinds hij terug is gekomen van studietijd in Amerika – dat alweer zo’n 10 jaar geleden is – werkt hij fulltime op de Koi Farm waar hij ook in opgegroeid is. Inmiddels met een berg ervaring dus en een generatiegenoot. Vanwege deze klik hebben we gemeend te kijken of we samen iets bijzonders kunnen doen voor onze klanten zoals ik gisteren al even aankondigde.

We kunnen aankondigen dat er een Nogami Kohaku Grow-out komt

Respect en eerbied

Nogami staat denk ik de laatste jaren een beetje onder druk omdat iedereen prijzen zo omhoog gooit zoals we ook hebben gezien bij Isa en Marudoh. Dit komt door de grote vraag uit Azië. Zij leveren in mindere getale wel dezelfde kwaliteit en moeten hierdoor ook wel mee; maar je kunt altijd zaken met ze doen. Nogami behelsd voor mij nog echt een beetje dat sprookje van respect en eerbied in ruil voor goede zaken. Misschien romantiseer ik het wel, maar ik geloof graag dat ze zich niet volledig door de biljetten laten sturen ook al moet de kachel roken.

Wanneer je interesse hierin hebt kun je wel alvast inschrijven

Beperkte deelname

Na een gesprek met vader zijn we vandaag tot een selectie gekomen en kunnen we aankondigen dat er een grow-out komt! We zijn zeer blij en tevreden met deze selectie van 51 stuks. We hadden verkeerd geteld, vandaar 51 in plaats van 50, maar dit werd sportief opgepakt door Nogami. Haha. We moeten alles even goed op de foto en video zetten en komen dan bij jullie terug met het hoe en het wat. We kunnen natuurlijk geen grow-out doen met 51 Koi, dus dit zal een beperkt aantal zijn. Wanneer je reeds interesse hierin hebt kun je wel alvast inschrijven om hierover als eerste op de hoogte te worden gehouden.

Nogami Oyagoi

Op de video’s hiernaast zie alvast wat video’s die ik gemaakt heb van zijn ouderdieren, zowel male als female; 51 vissen afkomstig van deze ouderdieren zullen dus beschikbaar zijn voor de grow-out! Supertof, superspannend. Ik kan niet wachten om jullie de Koi uitgebreid te laten zien.

Ja, houd mij op de hoogte van de Nogami Grow-out