Dromen, durven, doen en een duizendmaal dank;

Published On: december 31st, 20202,9 min read0 Reacties on Dromen, durven, doen en een duizendmaal dank;Categorieën: Geen categorieViews: 279

Drie overdekte showvijvers en een showroom!

 

Het was een bijzonder jaar voor ons. Dat was het voor iedereen; laten we daarover eerlijk zijn. Een Koi kan nog zo mooi zijn, een hobby nog zo meeslepend, maar wanneer iemand die jouw dierbaar is ziek wordt of je zelfs ontglipt, dan is het slechts vis en water.

als dat niet linksom gaat, dan maar rechtsom

Voor ons als dealer is dat zo lastig. Je verantwoordelijkheid nemen voor de gezondheid van jezelf en je familie staat op plek nummer één, dat staat buiten kijf. Maar desniettemin is het wrang om dat wat je hebt opgebouwd niet volledig vorm en uiting te kunnen geven. Gelukkig konden we wel ons ei kwijt in de vijverbouw; waar mensen ons inmiddels goed voor weten te vinden door ook onze unieke constructiemethode.

Je hebt dan twee keuzes; stilzitten wanneer je geschoren wordt, op zich niet onverstandig, maar toch kozen wij de tweede optie. Die bestond uit geloof in de toekomst en vertrouwen in onszelf en de mensen die loyaal zijn aan onze droom. We besloten last minute toch naar Japan te gaan, deden fantastische inkopen, maar konden de vissen door de lockdown uiteindelijk niet aan jullie presenteren. We besloten om hier het beste van te maken; en veel meer dan dat. We besloten het onmogelijke mogelijk te maken en stampten in recordtijd een grootschalige verbouwing van onze zaak uit de grond. We maakten drie overdekte showvijvers en een aparte showroom, waar we ook rustig met klanten aan tafel kunnen zitten. Ook brachten we onze huisstijl op orde met een nieuwe logo en uitstraling. We hebben een boerenmentaliteit en blijven sleutelen aan onze formule; steevast werken aan de toekomst en als dat niet linksom gaat, dan maar rechtsom.

Ja het is een groot risico, we konden immers niet de aangekochte Koi verkopen, maar besloten met alle onzekerheid die de nabije toekomst ons biedt, wel te investeren en zo in ieder geval de vrijgekomen tijd nuttig te besteden. Dat en alles wat we hebben gedaan deden we met overtuiging en met het volste vertrouwen in ons eigen kunnen en kon alleen tot stand komen met de hulp van anderen die telkens weer klaar stonden.

Van mijn vader, moeder, broer en zus tot Albert, Peter, Ruben, Romke en mijn eigen wederhelft Ariette die zowel de winkel mee draaiende hield, haar eigen baan en tegelijkertijd nog een studie afronden terwijl ze ook voor de kinderen zorgde terwijl ik vier weken in Japan zat. Ik kan mijn waardering niet genoeg uitspreken voor dit team van mensen om ons heen. Die dankbaarheid hebben we op persoonlijke wijze zoveel mogelijk geuit de afgelopen weken.

omdat zoveel mensen om ABKoi heen wel een zekerheidje zijn.

2021… Het jaar van vaccineren, een jaar van onzekerheid in de wereld om ons heen, maar ook een jaar van goede hoop en vertrouwen omdat zoveel mensen om ABKoi heen wel een zekerheidje zijn. Samen maken we van slechts vis en water, dromen om na te streven.

Dankjulliewel allemaal; dankjulliewel; een duizend maal. We wensen iedereen die ons een warm hart toedraagt een liefdevol en gezond uiteinde. We hopen jullie volgend jaar te mogen verwelkomen in onze compleet vernieuwde Koizaak en hoe dan ook staan we voor je klaar!

Leave A Comment

Dromen, durven, doen en een duizendmaal dank;
ABKoi Marum Koi Event A 2021