Grote groep goede Goshiki Minuma mee naar Marum

Published On: juni 29th, 20213,2 min read0 Reacties on Grote groep goede Goshiki Minuma mee naar MarumCategorieën: JapanreizenViews: 1746

Grossieren in goede Goshiki

Vandaag is het dinsdag. We zijn al weer een week op tocht.
Tot nu toe kijk ik terug met een zeer goed gevoel. We zijn er nog niet maar op dit moment ben ik zeer tevreden. Vanochtend zijn we rond kwart over acht uit het hotel vertrokken. Om 10 uur hadden we bij Odökän een afspraak staan. We hadden al acht stuks Goshiki geselecteerd van Minuma maar aangezien daar erg veel vraag naar was heb ik er tien stuks bijgekocht. Mocht er animo voor zijn zal ik langs Kano en Kamakami gaan.

Heb je interesse in een Goshiki, laat het me dan even weten via Whatsapp, Facebook Messenger of een email

Wellicht is er daar nog wat aangezien er in mijn ogen bij ‘Odökän’ niet meer zo veel zijn. Daar heb ik de mooiste wel uitgezocht. ;-)  In mijn ogen allemaal zeer nette Goshiki voor betaalbare prijzen. Het varieert tussen de 299 en 399 euro. Het gaat om Small Nisai tussen de 34 en 40 centimer. Een greep uit de selectie zie je hiernaast afgebeeld. Heb je interesse in een Goshiki, laat het me dan even weten via Whatsapp, Facebook Messenger of een email.

Oh, deze wil ik ook nog even met jullie delen! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden;

Vanochtend vroeg als eerst bij Maruhiro geweest. Daar zat nog niet veel tussen wat ik zocht. Vervolgens zijn wij naar Otsuka door gereden. Helaas zat daar de deur op slot. Achteraf bleek er dat er veel kwekers niet waren. Wat we wel wisten is dat de ‘Niigata Breeders Auction’ vandaag was. Dus daar zijn we voor tien uur maar even heen gereden. Inderdaad bleek het dat alle kwekers daar waren. Het was erg leuk om mee te maken, grappig om te zien om te zien hoe het daar leeft. Alle kwekers hadden in de bowls daar hun vissen opgesteld. Toen wij aankwamen waren ze net aan het inpakken. Heb er wel een 12 minuut boeiende video van kunnen maken:

Zoals gezegd waren veel kwekers niet aanwezig vandaag. Vandaag heb ik dus besloten om wat eerder naar het hotel terug te gaan en mijn achterstellende werkzaamheden zoals foto’s bewerken/uploaden te kunnen voltooien. Ook heb ik mooi alle klanten kunnen beantwoorden. Morgen staat wel weer een mooie dag op de planning. We hebben een afspraak staan bij een kweker. Hij gaat afvangen. Nieuwe harvest; Nisai. Ik verwacht er veel van! Dit was het voor vandaag. Morgen maken we de winnaar van de tweede waardecheque ter waarde van 50 Euro bekend. Deze wordt verloot onder de volgers van onze Whatsappgroep.

Fijne avond!