Het was een fantastisch jaar voor AB Koi Marum, dankzij jullie!

Published On: december 26th, 20182,8 min read0 ReactiesCategorieën: PersonalViews: 330

Alles wordt mooier als je het een klein beetje aandacht geeft

Ik moet jullie teleurstellen. Het was een fantastisch jaar, met veel hoogtepunten, maar het mooiste beleefde ik zonder jullie. De zwangerschap van mijn lieve vriendin Elly was een onvoorstelbaar groot geschenk; een enorm spannende tijd en ik kan niet wachten om dit minimensje te mogen begroeten, daar kan geen tategoi tegenop.

Maar buiten dat heb ik echt héél veel aan jullie te danken het afgelopen jaar. Het was zo mooi; er is ook zoveel gebeurd in een jaar tijd. Nog nooit eerder heb ik zoveel mensen mogen begroeten in Marum, letterlijk vanuit alle windstreken; het is dat ik zelf ook zo Koi gek ben anders zou ik niet begrijpen waarom jullie soms van zo ver weg naar ABKoi komen. We deden meer huisbezoeken en vijveropdrachten dan ooit te voren. Belangrijker vind ik misschien nog wel dat ik ook alle gezichten van voorgaande jaren weer heb mogen verwelkomen; dat is ons veel waard en een teken dat jullie je hopelijk goed geholpen en gewaardeerd voelen als klant van AB Koi Marum.


We beseffen ons heel goed dat we nog maar een paar jaar onderweg zijn als Koi dealer en zowel mijn vader als ik hebben ook een day job. Lastig combineren soms, maar op de een of andere manier fixen we het altijd weer samen. Mijn vader is ook mijn vriend en we hebben het afgelopen jaar herinneringen gemaakt – zowel hier als in Japan – die ik voor altijd zal koesteren. Ik wil dan ook vooral hem en ook mijn moeder bedanken want we doen het samen en familie is voor altijd; “bedankt pa, bedankt ma; samen staan we er altijd”.

het is ongelooflijk hoe jullie vanaf hier meegeleefd hebben

Onze nieuwe website ging net voor onze laatste Japanreis live en het is ongelooflijk hoe jullie vanaf hier meegeleefd hebben met onze ervaringen; dat geeft zoveel energie en jullie betrokkenheid heeft er dan ook zonder gein zeker toe geleid dat we de beste aankopen tot nu toe hebben kunnen doen. Dat laatste ligt ook aan de kwekers en onze band met hen. We bleven in 2018 langer in Japan om deze relaties beter de aandacht te kunnen geven, gewoon op onze eigen manier en we zijn ervan overtuigd dat dit goed is voor ons en voor jullie. Alles wordt mooier als je het een klein beetje aandacht geeft.

Ik kan er nog allerlei superlatieven op los laten en veel hoogtepunten noemen zoals de open dagen, maar ik wil ook vooral vooruit kijken. Weet dat het afgelopen jaar ons overtuigd heeft om de beste dealer te worden die we kunnen zijn en dat we in 2019 bij dat woord ook vooral de daad willen voegen. Meer hoef ik niet zeggen; we zullen het gewoon laten zien en ik hoop dat we weer op jullie steun en vriendschap kunnen rekenen; jullie zullen dat zeker weer op ons kunnen; zoveel wil ik jullie beloven.

Alles wordt mooier als je het een klein beetje aandacht geeft

Bedankt dus; oprecht bedankt. Fijne dagen en maak van 2019 een gezond en koitastisch jaar samen met net dat beetje extra aandacht dat je leven mooier maakt.

Leave A Comment

ABKoi Marum perplex na prachtige opkomst!
Ruzie in de keet! Volg AB Koi Marum in Japan