Hier baal ik ontzettend van!

Published On: december 11th, 20192,7 min readReacties uitgeschakeld voor Hier baal ik ontzettend van!Categorieën: NewsViews: 513

Oogstdankviering Marum trotsmakend

De relatieve rust is wedergekeerd aan de Marumse Houtwal. Na een hectische periode dat werd ingeluid door de Koi Hunt in Japan, vind ik na de reisverslagen, Koi opvang en open dagen weer de tijd om even van me te laten horen.

VIP Avond AB Koi Marum 2019

Ik wil toch nog even jullie bedanken voor al die positieve reacties op ons verslag en de Koi die we hebben aangekocht. We weten heus zelf wel dat we het goed hebben gedaan in Japan, maar om dat uiteindelijk van jullie te horen is toch waar je het voor doet.

 

VIP Avond AB Koi Marum 2019

Lachende gezichten zien we graag bij ons in de zaak.

Onze kijk-en-reserveer dagen werden nog nooit zo goed bezocht. Alleen op de VIP-avond mochten we om en nabij de 200 mensen begroeten. Trotsmakend, maar er ligt ook een stukje frustratie voor mij persoonlijk. Ik ben het gewend iedereen persoonlijk te woord te staan, maar dat is hier onmogelijk op zulke dagen; hier baal ik ontzettend van. Anderzijds hoop en denk ik dat jullie dit wel begrijpen. Er was wel een berg aan gezelligheid die iedereen er voor terug kreeg en hopelijk is iedereen ook voldoende voorzien van een drankje en versnapering. daarvoor waren Ariette en Daphne verantwoordelijk. Bedankt dames!

VIP Avond AB Koi Marum 2019

Tevreden Koi kijken, wat is nu mooier dan dat?!

Gelukkig hadden we nog in de dagen voor de open dag een extra parkeerplek aangelegd. Nog steeds moest er wel eens iemand een extra pilsje nemen omdat de auto nog even niet verplaatsbaar was (hetgeen niet als een ramp werd ervaren heb ik mij laten vertellen), maar het verliep allemaal goed, waarvoor ik ook wel even Patrick, Wilber en Peter wil bedanken die er voor hebben gezorgd dat alles ordentelijk verliep. Ook Romke hielp driftig mee in de zaak.

VIP Avond AB Koi Marum 2019

Jong geleerd is oud gedaan

Onze VIP-avond groeit eigenlijk steeds meer uit tot een feest waar er geproost wordt op een gelukte oogst. Zelfs collega dealers komen langs. Mooi dat dit zo gaat. Een oogstdankviering haha. Lekker boers, past wel een beetje bij ons. Het was een euforische avond en nogmaals allemaal bedankt dat jullie ons volgen en gekomen zijn, sommige zelfs vanuit Belgie, om het glas met ons te heffen! Dankjewel, dankjewel…

VIP Avond AB Koi Marum 2019

We hebben maar liefst 200 mensen verwelkomd op 1 avond

Het was een euforische avond en nogmaals allemaal bedankt dat jullie ons volgen

We hebben geen vissen echt gebowld. Dat willen we niet wanneer de vissen nog maar zo kort in Nederland zijn. Wil je nu wel rustig even langskomen, een Koi bowlen en zeker weten dat we wel een praatje kunnen maken samen; kom dan vooral de zaterdagen langs. Zondags zijn we gesloten tot het voorjaar. Wil je doordeweeks even langskomen, dan kan dat ook, maar maak dan even een afspraak als je wilt. We zijn nog druk bezig met vijvers afbouwen. Heb je iets nodig, dan kun je het ook altijd online bestellen in onze webwinkel.

VIP Avond AB Koi Marum 2019