Hoe de Koi dealer dealt met Corona?!

Published On: juni 29th, 20214,1 min readReacties uitgeschakeld voor Hoe de Koi dealer dealt met Corona?!Categorie├źn: AankondigingenViews: 525

We blijven nadenken over hoe het wel kan…

Wat een impact zeg heeft het Coronavirus op de hele wereld en dus ook de Koi community. Er zijn inmiddels diverse afgelastingen van Koi Shows, Zelf hebben we afgelopen weekend nog een poll gehouden waarbij jullie circa 50/50 dachten over het al dan niet organiseren van een cursus over twee weken, doch ook dat resultaat is inmiddels achterhaald.

Het advies van bijeenkomsten van niet meer dan 100 mensen ging in twee dagen naar zoveel mogelijk sociale onthouding. Ook als Koidealer heb ik een verantwoordelijkheid naar jullie en ook onszelf. Naast dealer ben ik ook nog een zoon en vader. Mensen die wel kwetsbaar kunnen zijn en naar wie ik ook een zorgplicht heb. Betekent dit dan dat ABKoi Marum helemaal gesloten is? Nee, dat gelukkig niet.

Evenementen uitgesteld

De hele situatie wil namelijk dat mensen die thuis zijn juist ook tijd hebben voor hun hobby nu. Logisch dat je dan dingen wilt en wij staan dan ook onverminderd klaar voor jou; alleen nu zit daar zo’n twee meter tussen. Het betekent wel dat onze evenementen tot nader order zijn uitgesteld. We hopen nog altijd dat we open dagen kunnen houden met de Pasen, maar we durven er ook niet op gokken op dit moment.

Koi Verkoop

De nieuwe vissen zullen sowieso pas na Pasen te zien zijn, nu we zelf het belang van quarantaine ervaren, onthouden we die de vissen ook niet. Ze doen het goed en dat willen we graag zou houden en de stress zo laag mogelijk houden zonder dat we scheppen of de zuurstof eraf halen. Wel heb ik bijna alle vissen inmiddels ingevoerd in de website. Staat de Koi die jij graag ziet er tussen; dan kun je deze reserveren en houden we deze vast voor je. Je kunt dan later definitief beslissen wanneer ze wel te bowlen zijn. Hiernaast zie je een willekeurige selectie.

Bekijk hier het Koi Aanbod

Grow-out gaat door!

De Nogami Grow-out zullen beogen we wel door willen laten gaan. Juist in deze tijden waar je minder de deur uit kan en geen evenementen hebt te bezoeken is het leuk om thuis wat uitdaging te hebben. De dag van loten en afhalen voorspellen we nog even niet. Hierover zullen we na volgende week een beslissing nemen. We denken wel in oplossingen. We kunnen bijvoorbeeld ook digitaal loten en dan mensen op volgorde op afspraak langs laten komen om hun Koi uit te zoeken en mee te nemen. Het is samen zoeken naar oplossingen!

Meldt je aan voor de Nogami Grow-Out

Open op zaterdag, op afspraak en online

Je kunt ons gewoon bezoeken op zaterdags. We hebben ontsmettingsmiddel bij de deur staan en de koffie was toch al zelfbediening. Wil je zelf ook voorzichtig zijn en niet teveel mensen treffen, dan kun je ook een afspraak maken met ons buiten de reguliere openingstijden. Je kunt natuurlijk ook bestellen bij ons in de webwinkel; die is 24/7 open! We sturen je bestelling binnen een werkdag naar je toe.

Bekijk onze webwinkel

Vijverchecks

Vijverchecks gaan gewoon door. Deze behoeven weinig persoonlijk contact en je kunt er vanuit gaan dat de controle van je vissen en vijver even grondig is. Boek je een vijvercheck, dan kun je ook direct je voer of andere zaken meebestellen en die kunnen we dan gratis bezorgen tijdens de controle! Ook hier denken we weer graag in mogelijkheden met jullie.

Maak een afspraak

Vijverbouw

Ook de bouw van vijvers gaat gewoon door. Juist nu kunnen we meer de aandacht leggen op deze tak van sport. Wil je advies, een offerte of je plannen doorspreken met ons dan kan dat. Mocht je het liever willen, dan kunnen we dit ook telefonisch doen.

Handdruk

Voor ons is het in deze dagen en weken goed voor de vissen zorgen, maar ook voor onze naasten. Pas op elkaar mensen. In deze tijden denk ik ook aan de rijkdom die we reeds hadden samen op onze open dagen. Ik hoop dat het snel weer rustig en veilig wordt in Nederland zodat we binnen afzienbare tijd weer gezellig bijeen kunnen komen en kunnen begroeten met een ferme handdruk!