Kijken, kijken en wel kopen! Koihunt 2019 in aantocht

Published On: september 19th, 20193,5 min read0 Reacties on Kijken, kijken en wel kopen! Koihunt 2019 in aantochtCategorieën: JapanreizenViews: 529

Over onze strategie, respect, zen en zoekopdrachten

Nog een paar weekjes en dan wagen we ons er weer aan; de reis naar Japan. Samen met vaders stappen we in het vliegtuig naar de andere kant van de wereld om weer de mooiste vissen uit te zoeken voor jullie en mee terug te brengen naar Marum. Kijken, kijken en wel kopen is ons motto! ;-)

Blijf als eerste op de hoogte van onze aankopen via onze WhatsApp groep. Klik op de link:

Klik hier en wordt lid van de Whatsappgroep

 

14 dagen koi kopen

We hebben er hoge verwachtingen van en veel goede zin. We hebben alles op de zaak netjes voor elkaar en na de opbouwende jaren die we hebben gekend; durfen we het nu ook aan om net weer een stapje hoger in kwaliteit rond te kijken. Ook over de strategie hebben we goed nagedacht. Het inkopen in Japan is wat dat betreft ook een spel. Ben je op de juiste tijd op de juiste plaats?

 

Ben je op de juiste tijd op de juiste plaats?

 

In ieder geval nemen we er weer voldoende tijd voor en onze reis zal dan ook maar liefst twee weken duren. We geloven in de opbouw van een band met de kweker. Eigenlijk is het heel simpel; zoals jullie te gast bij ons zijn en de tijd nemen voor een goed advies en een kop koffie zo wil ik het eigenlijk ook zelf als gast in Japan beleven. Uiteraard houden we op onze website een dagverslag bij van onze belevenissen en aankopen!

Samen met mijn vader houden we de belevenissen weer bij in een dagverslag op onze website.

 

Respect

Het is niet alleen handel drijven en van kweker naar kweker vliegen; het is investeren op de onderlinge band; zelf de moeite nemen om een kweker te leren kennen zo goed en kwaad als dat kan en andersom hen de gelegenheid te geven om ons te leren kennen. In een land waar eer en respect zo hoog in het vaandel staan ben ik ervan overtuigd dat dit zich terug betaald en dat we een beter aanbod kunnen krijgen; eventueel door later nog eens terug te komen.

Zen

Het is eigenlijk ook gewoon de enige manier waarop ik zaken zou willen doen in deze branche; waarom ik er zo verliefd op ben. We houden dan ook altijd een paar dagen vrij zonder helemaal volgepland te hebben. Die flexibiliteit willen we gebruiken ten goede en maakt dat je soms ook even aan jezelf kunt denken en een tempel kunt bezoeken bijvoorbeeld.

 

We gaan actief op zoek naar jouw droomkoi

 

Vergeet niet dat het zeer lange en intensieve dagen zijn en even pas op de plaats te maken. Het bewustzijn scheppen dat je aan de andere kant van de wereld bent; dat we onze droom beleven en dat we dit als vader en zoon nog mee mogen maken allemaal.

Een greep uit de selectie van vorig jaar

Zoekopdrachten

Welke Koi zoek jij nog voor je collectie; waar heb jij altijd al van gedroomd? Een driestaps Kohaku of een Chagoi van een bepaalde kweker? Een Shiro Bekko om prijzen te pakken op een show of zo een metallic Beni Kikokuryu waar je wederhelft zo gek van is. Laat het ons weten via dit formulier. We gaan dan actief op zoek naar jouw droomkoi en houden je op de hoogte via mail en/ of WhatsApp om je aan een Koi voor te stellen waarvan wij denken dat ie al je boxjes aantikt.

[contact-form to=”info@abkoimarum.nl ” subject=”Zoekopdracht”][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Telefoonnummer. Middels Whatsapp kunnen we het snelste schakelen in Japan.” type=”text”][contact-field label=”Wat voor een Koi zoek je? Omschrijf zo duidelijk mogelijk, variëteit, lengte en leeftijd” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Heb je een voorkeur voor een specifieke kweker?” type=”text” required=”1″][contact-field label=”In welke prijscategorie zoek je? ” type=”text” required=”1″][/contact-form]