KOIHUNT DAG 7

Published On: december 2nd, 20172,1 min readReacties uitgeschakeld voor KOIHUNT DAG 7Categorieën: JapanreizenViews: 340

Handpick Nisai

Helaas is dit alweer onze laatste dag om te koihunten..deze week vloog ernorm snel voorbij… Onze eerste afspraak stond gepland bij Maruhiro, hier kwamen wij aan omstreeks 08:40. Toen we een kleine 10 minuutjes aan het scheppen waren vielen wij met onze neus in de boter, Maruhiro kwam net terug van het harvesten ruim 300 Nisai. Omdat er nog geen andere klanten aanwezig waren kon ik zeer veel leuke nisai 35-40 cm handpicken, omdat het aanbod zo groot was, en de keus zeer ruim besloten wij om hier 5 dozen uit te selecteren van een brede varieteit en uit verschillende prijsklasse.

Omdat het dit jaar lastig is bepaalde varieteiten te vinden ga ik nog eens flink opzoek vandaag, Ik had nog een tweetal zoekopdrachten staan welke ik graag wil vervullen voor mijn klanten. Aangekomen bij Yagenji koifarm wist ik nog een geweldige Sanke en een Benigoi te vinden op deze farm, niet voor mijn zoekopdrachten maar erg aantrekkelijk voor de winkel.

Onderweg naar de volgende kweker kwamen we langs Marusada. Een vriendelijke man. bij binnenkomst van zijn vishuis trok gelijk een showa van 5 jaar oud gelijk onze aandacht. Bij het bowlen zag je een Showa met een geweldige body.. deze showa meet momenteel 83 cm een prachtige vis waar ik alleen maar van kan dromen. Wel heb ik een goede deal kunnen sluiten dat wij het voorjaar hier een Tosai mix mogen gaan selecteren.

Aan het eind van de middag hebben we nog een leuk doosje Small Nisai Hi Utsuri kunnen selecteren.

Helaas zit voor ond deze koihunt er al weer op, Wij kunnen terug kijken op een zeer geslaagde koihunt 2017.

in het bijzonder willen wij graag Mischa en Atsushi van MR Nishikigoi bedanken voor de top service!!

Wij willen iedereen bedanken voor het volgen van onze reisverslagen, en de leuke berichtjes de we van jullie hebben gekregen. Iedereen die nog geen foto heeft ontvangen van de zoekopdracht zal ik zo snel mogelijk jullie toe sturen.

Opendeurdagen … Datum volgt houd onze fb pagina goed in de gaten.

Auke en Arjan