Lockdown = geen VIP- en open dagen. Verd**me wat doet dit zeer!

Published On: december 16th, 20203,4 min readReacties uitgeschakeld voor Lockdown = geen VIP- en open dagen. Verd**me wat doet dit zeer!Categorieën: Geen categorie, NewsViews: 411

Dit doet ons echt pijn; sorry!

teleurgesteld, een beetje boos, maar ook verdrietig

Speciale openingstijden

Corona teistert ons al het hele jaar. Niets nieuws en wie ons een beetje gevolgd heeft, heeft gezien dat we er ondanks dat echt alles, maar dan ook alles aan doen om voor jullie klaar te staan en zoveel mogelijk hobbyvreugde te creëeren. Zo zijn we het hele seizoen ook op alle doordeweekse avonden open geweest zodat jullie uitje naar de Koidealer zoveel mogelijk binnen de anderhalfmetersamenleving zou passen. Het zou anders simpelweg te druk zijn op de weekenddagen.

Last minute Japanreis

Ook hebben we de kans om toch naar Japan te kunnen gaan op het laatste moment met man en macht aangegrepen en konden we ondanks dat we twee weken in quarantaine moesten in Japan, toch inkopen doen. En dat deden we nog nooit zo goed! Het werd ontzettend gewaardeerd in Japan dat we zoveel moeite hebben genomen, dusdanig dat ik zeker weet dat dit ook in de komende jaren een blijvend effect zal hebben. Eer, respect, loyaliteit; normen en waarden die we delen.

Man wat een feest was dat vorig jaar

Top aangekomen

We zijn super trots op onze selectie die inmiddels goed zijn aangekomen in Marum; het zwemt er top bij. Dat doet je dan wel deugd. Normaliter presenteren we dat groots met een VIP avond en open deur dagen. Man wat een feest was dat vorig jaar. Corona gooit echter roet in het eten. We hadden een prachtige actie voorbereid om de vissen corona proof aan jullie te kunnen presenteren en dat gekoppeld met een spel- en win element.

Verbouwing

Ook hebben we verbouwd en drie nieuwe vijver die aan jullie willen presenteren, dus geloof ons dat we tot het uiterste gemotiveerd zijn om open te gaan voor jullie. Na het aankondigen van de lockdown waren we dan ook uiterst teleurgesteld, een beetje boos, maar ook verdrietig. Nu kunnen we de vissen die we inkochten niet actief verkopen en missen we die hele gezellige dagen waarin we samen de Koi bekijken en onze verhalen in Japan met jullie kunnen delen. Het is echt altijd de kers op de taart voor ons. Dit doet dus echt zeer…

Dit doet dus echt zeer…

Dierenspeciaalzaak

Eventjes maakten onze harten toch een sprongetje toen bekend werd dat je als dierenspeciaalszaak wel open mag blijven, maar vrijwel meteen volgde een gevoel van verantwoordelijkheid. Of je het nu wel of niet eens bent met de regels van de lockdown, dit is hoe dan ook geen tijd om de mazen van de wet op te zoeken als bedrijf en we weten dondersgoed dat wij als koi dealer niet bedoeld worden met dierenspeciaalzaak ook al vallen we daar wel onder. Als dealer, maar vooral als mens begrijpen wij dat dit een unieke tijd is die vooral solidariteit vergt. Ook dat heeft met eer, respect en loyaliteit te maken. Niemand weet alles, maar we willen er wel zo snel mogelijk weer vanaf en gezondheid van onze en ook jullie dierbaren is prioriteit nummer 1.

Lockdown

We blijven dus dicht gedurende de lockdown, maar we blijven wel klaar staan. Wanneer jullie problemen hebben kun je ons contacten. Onze webwinkel blijft wel 24/7 open en we willen zelfs wel het voer of andere producten voor jullie klaar leggen om afgehaald te worden, maar de winkel blijft dicht. Heb je nog iets nodig, bestel het dan gerust online; je helpt ons er ook mee! We hopen dat deze keuze ertoe zal leiden dat we in januari wel snel en alsnog onze Vip en open deur dagen kunnen houden, al dan niet alsnog in aangepaste vorm. Wij gaan ons erop richten dat de koi en onze faciliteiten dan in topconditie zijn.

We hopen dat jullie onze keus respecteren. Alle mensen die een vis hebben gereserveerd zullen persoonlijk een bericht ontvangen hierover. Gedurende de lockdown gaan we jullie wel informeren over alles dat er gaande is op ons bedrijf; wees daar maar gerust onder!