Maak gratis kans op 650 euro; volg Arjan en Auke in Japan!

Published On: oktober 21st, 20201,9 min read0 Reacties on Maak gratis kans op 650 euro; volg Arjan en Auke in Japan!Categorieën: JapanreizenViews: 412

Je deelname aan de Whatsappgroep en je zoekopdracht zijn geld waard

 

Het is natuurlijk een heel avontuur en je moet er ook wat voor over hebben. Twee weken in quarantaine, maar we komen er goed doorheen.
We maken afspraken met kwekers, we komen wat tot rust, we bezinnen ons wat en dromen weer rustig verder.

Volg ons op Whatsapp of plaats een zoekopdracht en maak kans op Euro 650,-

 

Maar we kijken vooral uit naar de komende week; dan mogen we los. Kun je jezelf voorstellen dat je de hele tijd zo dicht op al die geweldige Koi zit en je ruikt gewoon de mudpounds die al dagelijks geharvest worden, maar je mag er niet naartoe. Het is voor een liefhebber bijna onmenselijke plagerij, maar straks dan gaat de deur weer open en is het feest! En zoals jullie van ons gewend zijn, durven we ook wel wat weggeven op een feestje!

Omdat dit zo een bijzondere reis is nu al en we inmiddels goed begrijpen dat jullie ons ook zo volgen in ons avontuur hebben we gemeend ook echt iets extra’s te doen voor de mensen die ons het meest trouw volgen. Daarom verloten we aan iedereen die in onze whatsapp groep zit, 2x een waardebon van honderd euro ten behoeve van Koi aankopen bij AB Koi! Daarnaast verloten we nog twee keer een waardebon van 100 euro Koi tegoed onder iedereen die ons een zoekopdracht heeft meegegeven. En als klapper op de vuurpijl geven we bij aankomst van de vissen in Marum een tegoedbon weg aan onze volgers in de Whatsappgroep van maar liefst 250(!) Euro.

Klik op de QR-code of scan hem met je telefoon en je maakt meteen kans op één van die waardebonnen

Wat je er voor moet doen om kans te maken? Alleen onze avonturen volgen in de Whatsapp groep waar je ook nog eens als eerste op de hoogte bent van onze nieuwste aankopen en/of een zoekopdracht belasten op deze pagina! That’s it.

De Whatsappgroep is een besloten groep waar alleen wij zelf berichten kunnen plaatsen. Geen spam, wel buitenkansjes of een mooi avontuur. Zoekopdrachten zijn vrijblijvend.

See you on the inside!