Nieuw voerautomaat op Arcen en 20% korting in de webwinkel

Published On: augustus 15th, 20192,2 min read0 Reacties on Nieuw voerautomaat op Arcen en 20% korting in de webwinkelCategorieën: NewsViews: 401

Onze winkel in Marum is dit weekend 17 en 18 augustus gesloten

Inmiddels waar ik alweer rond op de Arcense velden. Ik had beloofd om Takazumi, een van onze groothandels waar we klant van zijn, te helpen met het opbouwen van hun stand. Voor mij als dealer is het altijd een gezellige boel vooral. Natuurlijk doe ik het vooral voor de hobbyisten, maar op een show waar jezelf geen stand hebt toch even met collegae de handel en wandel bespreken is ook een welkome afwisseling in het dealersbestaan.

abkoi marum winkel

De winkel is aanstaand weekend gesloten op zaterdag 16 en zondag 17 augustus

 

Nieuw voerautomaat

Ik vind Arcen, want het is geen Assen wat mensen wel eens denken, te ver weg van Marum om er echt zelf stand te houden, maar ik ben wel aanwezig het hele weekend; herkenbaar als ABKoi Marum en je kunt me dus vinden in de stand van Takazumi. Ik nodig jullie dan ook van harte uit om eens een praatje te komen maken. Ook kan ik je uitleg geven over het nieuwste product op de markt dat straks ook te vinden is bij ons in de winkel. Evolution Aqua brengt namelijk een nieuw voerautomaat op de markt. De heren van Evolution Aqua waren onlangs bij ons in Marum langs geweest voor een presentatie.

Evolution Aqua

Evolution Aqua is vooral bekend van hun Easypod en Nexus filter die ook door ons geleverd en geïnstalleerd worden zoals hier.

20% korting op Takazumi

Er was wel een beetje pech, want de vervanging op de zaak is helaas verhinderd en ook mijn ouders komen traditiegetrouw mij vergezellen dit weekend en alhoewel we het erg belangrijk vinden om de winkel open te houden, willen we aan die zeldzame uitjes samen niet graag voorbijgaan. De winkel aan de Houtwal 15 in Marum is dus gesloten aanstaande zaterdag en zondag, maar online kun je ons natuurlijk wel gewoon bezoeken. We mogen je na overleg dan ook een aanzienlijke korting aanbieden dit weekend van 20% op alle voer van Takazumi. Hiervoor kun je onderstaande code gebruiken:

–   AB20TAK    –

De code is alleen dit weekend geldig voor Takazumi Easy, Takazumi, Gold Plus, Takazumi Friend, Takazumi High Growth en Takzumi Junior. Je moet er alleen even rekening mee houden dat we het maandag pas kunnen versturen. Dinsdag staan we weer voor u klaar in de winkel.

Tot in Arcen of online in onze webwinkel op www.abkoimarum.nl/webshop

Dit weekend 20% korting op alle Takazumi voer