Nieuwe Koi, 15% korting en verruimde openingstijden in Marum

Published On: april 11th, 20202,5 min read0 Reacties on Nieuwe Koi, 15% korting en verruimde openingstijden in MarumCategorieën: Geen categorieViews: 357

Wij in Quarantaine, onze vissen eruit. Vrolijk Pasen!

Pasen! Traditioneel gezien de start van een nieuw Koi seizoen en dit jaar hadden we een grootste opening gepland. Die laten we voor nu achterwege om inmiddels logische redenen, maar dat hoeft niet te betekenen dat je het zonder ons moet doen. Sterker nog; we hebben bedacht hoe we er toch het beste van kunnen maken want jullie hebben niet alleen ons nodig hoor; wij hebben ook jullie nodig; juist in deze tijden!

Nieuwe Koi uit quarantaine

Gelukkig gingen wij nog voor de Corona toesloeg naar Japan. Alsof het zo moest zijn gingen we iets eerder dan andere jaren en dat heeft goed uitgepakt. Terwijl wij nog een poosje in quarantaine verblijven, hebben onze Koi die inmiddels ruim doorstaan.  De vissen zijn vanaf dit Paasweekend te bezichtigen, te bowlen, aan te kopen en mee naar huis te nemen. Veel bijzonder goede en scherp geprijsde Koi in tientallen variëteiten zijn vanaf morgen in Marum te zien.  Omdat onze Nogami Grow-out niet door kon gaan ivm Covid-19 zijn ook deze vissen vanaf nu beschikbaar voor de vrije verkoop met dezelfde scherpe prijs. Omdat we niet teveel mensen tegelijk in de shop kunnen hebben kun je ook alvast een voorselectie maken online; vrijwel alle vissen staan er inmiddels op.

 

15% Korting op alle bacteriën en Koi voer van Takazumi

15 graden is waar we op wachten. Wanneer de vijvers ongeveer die temperatuur hebben kunnen de vissen over. We beginnen weer te voeren of misschien wil je jouw filter helpen met opstarten om die voedingsstoffen goed aan te kunnen en je bioloog te helpen opbouwen. Daarom hebben we speciaal voor Pasen de komende week 15% korting op alle bacteriën onze webshop en al het koivoer van Takazumi in onze webwinkel. Gebruik onderstaande code bij het afrekenen in de webwinkel en de korting wordt automatisch verrekend.

 

Gebruik de Kortingscode 2020AB15 in onze webwinkel

Vrijwel iedere dag open

Omdat er veel belangstelling zal zijn voor de vissen en we in verband met Corona en de geldende anderhalve meter regel niet teveel mensen tegelijk in de winkel kunnen toelaten, hebben we besloten om vanaf volgende week dagelijks open te gaan op afspraak in de avonduren. We proberen zoveel mogelijk tussen in ieder geval 6 en 8 beschikbaar te zijn zodat jullie gewoon langs kunnen komen en ook alle tijd kunnen nemen zoals jullie gewend zijn. Of dat nu op maandag, dinsdag, woensdagen donderdag of vrijdag is. De zaterdag en zondag wanneer wij regulier geopend zijn, zijn we natuurlijk wel gesloten in de avonden; anders krijgen we thuis ook ruzie.

 

 

Een afspraak kun je gewoon maken via de Mail, Messenger of Whatsapp. Mochten we ook echt standaard opengaan op doordeweekse dagen voor de vrije inloop, dan laten we dit nog weten via de socials en onze nieuwsbrief.

We hopen jullie te zien tijdens de Paasdagen of op iedere ander dag op afspraak. Vrolijk paasfeest!

 

Leave A Comment

Een schepje er bovenop! Azukari OK, spanning bij Nogami en kilo's Koi bij Kase
Vijvers bouwen met sandwichpanelen is duurzaam, snel en isolerend