Unieke Koi; Gelijke Mensen

De kracht van een team zit in ieder teamlid en de kracht van ieder teamlid komt vanuit het team

Het is heel simpel. We zijn wie we zijn. Geen opsmuk en grote verhalen. Wij zijn een familiebedrijf uit passie geboren en nog even leergierig als de eerste dag. We verwelkomen iedereen hetzelfde, zullen onze klanten altijd met de grootste interesse tegemoet treden en het is ons niet snel te veel, zolang de gezondheid van de vissen voorop staat!

Ontmoet onze teamleden

We bestaan uit een divers team met allemaal onze specialiteiten, maar ook allemaal met een gezamenlijke noemer; samen werken om van ABKoi het mooist mogelijke koibedrijf neer te zetten die we kunnen bedenken.

Arjan Bremer
Arjan BremerDe Koidealer
Arjan is het gezicht en de drijvende kracht achter AB Koi Marum. Je komt hem tegen op de vijverbouw, in de winkel en tijdens een consult. Zijn passie is ondoorbroken merk- en voelbaar. Arjan’s nuchtere motto luidt; ‘Het moet gewoon goed zijn’ en oh ja, hij kan vaak niet kiezen tussen sushi en rollade.
Auke Bremer
Auke BremerOpzichter en 1e stuurman
Auke is degene die doordeweeks de winkel runt en er op toeziet dat de vissen in goede gezondheid verkeren op de zaak terwijl Arjan consult en vijverbouw doet. In Japan kennen ze hem als een gedegen onderhandelaar en hij kan aan een koi voelen of zij drachtig is; of nee wacht, dat was met een koe ipv een koi.
Moeders
MoedersSupport medewerker
Geldt als een stille kracht achter de schermen. Ziet haar man en zoon graag hard werken, ondersteunt waar ze kan en houd ze in het gareel. Ze past op de kleinkinderen wanneer er iemand met spoed hulp nodig heeft. Janny moet vaak het eten wel drie keer opnieuw opwarmen.
Ariëtte Wassenaar
Ariëtte WassenaarCalculator en operatieassistent
Als operatie assistent kan ze goed overweg met een microscoop. Ariëtte kun je tegenkomen in de winkel als je geluk hebt, maar haar kracht ligt ook vooral in het opstellen van offertes voor de vijverbouw en ze is de punctualiteit van het team. Ze lust graag stamppot rode kool met extra jus en heeft ook een leuke zus.
Ruben Heeringa
Ruben HeeringaSupport medewerker
Ruben is echt het liefst de hele dag met Koi ontwikkeling bezig en is dan ook vaak betrokken bij de Koi verkoop, maar heeft ook veel kennis op het gebied van voer. Je treft hem in de winkel en soms vind je hem niet dan meet hij voor de derde keer deze maand het sashi met een duimstok.
Romke Wijmenga
Romke WijmengaWinkel en Consults
Als noordelijke koidealer kun je niet zonder een Fries in het team, maar daar krijgen we wel subsidie voor ;-). Romke geldt als degene die de winkel draaiende houd wanneer Arjan en Auke in Japan op Koi hunt zijn, maar doet ook consults en heeft enorm veel productkennis. Bij een feestje is hij wel vaak de eerste die naar huis gaat. Hij heeft beterschap beloofd.
Peter Boetes
Peter BoetesTechniek en support
Peter is de Obelix in het verhaal. Een olijke reus, verstand van techniek en onvermoeibaar. Peter ondersteund bij de vijverbouw met het op maat zagen van sandwichpanelen, profielen prepareren en leidingwerk. Wanneer je ook maar de gedachte hebt een extra set handen nodig te hebben; staat Peter allang achter je; letterlijk en figuurlijk.
Albert de Jong
Albert de JongVijverbouw - en foliespecialist
Albert was ooit zelf koidealer en is bouwkundig onderlegd. Bovendien is hij de beste specialist in folie lassen van ons land. Dit doet hij voor koivijvers, maar ook voor zwembaden. Je ziet hem dan ook vaak op de vijverbouw, maar in de winkel kan hij jullie ook verder helpen. Eet vaak stiekem kipcorns op klus en zijn imitatie van Scatman John is legendarisch.

Neem een kijkje in onze winkel