De kans van je leven: Plaats nu vrijblijvend een zoekopdracht!

Published On: oktober 17th, 20201,3 min read0 Reacties on De kans van je leven: Plaats nu vrijblijvend een zoekopdracht!Categorieën: JapanreizenViews: 410

Wordt op je wenken bediend; vind je droom Koi

Wanneer je een zoekopdracht Japanse koi overweegt dan is nu je uitgelezen kans. We hebben een enorm bevoorrechte positie als een van de weinige dealers in Japan. Door de voorbereidingstijd in quarantaine kunnen we goede afspraken maken veel maatwerk leveren. Het biedt geen garanties, maar de kans is nog zo groot geweest dat we je op je wenken kunnen bedienen en die droom Koi voor je kunnen gaan vinden. Een zoekopdracht is altijd vrijblijvend. Op het moment dat we denken de juiste Koi bij de kieuwen te hebben leggen we contact met je. We sturen je een video en zo zit jij op de eerste rij in Japan bij de kweker.

Als we de juiste Koi bij de kieuwen hebben, nemen we contact met je op

 

Normaal is het echt vechten voor je plekje. Nu kunnen we in samenspraak met onze agent afstemmen wanneer we bij welke kwekers langsgaan. Zij oogsten bijna dagelijks en kunnen zo zelfs hun ikeage soms afstemmen op onze komst en dus ook jullie behoefte. Een utopie die we zo lijkt het gaan beleven. Plaats nu je zoekopdracht Japanse koi bij ons en wij zullen die kans niet onbenut laten om te vinden wat je zoekt.

 


 


 

Volg ons op de voet middels Whatsapp

Wil je niets missen van ons avontuur, open deze link om deel te nemen aan onze WhatsApp groep waar je als eerste de nieuwe Koi tegenkomt en af en toe een kijkje achter de schermen.