Plan nu zelf je afspraak op Facebook – ABKoi Marum nu iedere dag – eventjes – geopend!

Published On: april 22nd, 20202,5 min readReacties uitgeschakeld voor Plan nu zelf je afspraak op Facebook – ABKoi Marum nu iedere dag – eventjes – geopend!Categorieën: NewsViews: 388

Niet minder maar meer brengen voor onze klanten

Corona is een bitch, laten we daar niet omheen draaien. Dat het ons de hobby en handel dwarsligt is ook niet het meest belangrijke; dat is jullie gezondheid en die van de kwetsbaren in je omgeving. Je ouders, opa en oma en anderen die je dierbaar zijn. We zijn het er denk ik wel over eens dat we dat ook beseffen in tijden alles deze.

Spontaan bezoekje kan doorgaan

We begrijpen dan ook dat jullie, in verband met de anderhalve meter regel, minder vlug naar ons toekomen om het maar niet al teveel op te willen zoeken. Eerder kondigden we al even aan dat we zeker de regels in acht nemen en de nodige maatregelen hebben genomen zodat een bezoekje aan ons gewoon door kan gaan. En alhoewel het voor ons nu een stukje minder is, proberen we juist in deze tijden wat extra’s brengen voor onze klanten.

Met enige gepaste maatregelen kan uw bezoek aan AB Koi Marum gewoon doorgaan.

De hele week geopend!

We zijn vanaf heden dan ook iedere dag open. In het weekend regulier zoals je gewend bent, maar nu dus ook van maandag tot en met vrijdag van 18:00 uur tot 20:00 uur. Op deze manier kunnen we de drukte van het weekend spreiden zodat we de anderhalve meter kunnen handhaven en vooral meer aandacht geven aan mensen die bijvoorbeeld in gesprek willen over de bouw van een vijver. Je kunt gewoon langskomen deze avonduren, maar je kunt vanaf nu ook je afspraak inplannen.

 

We zijn nu iedere dag open om ondanks Corona onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen

 

Afspraak inplannen op Facebook

Je kunt vanaf nu via Facebook Messenger op onze pagina een afspraak inplannen met ons. Je kunt kiezen of je specifiek komt voor Japanse Koi, een filter en vijveradvies of echt om de mogelijkheden van Vijverbouw door ABKoi Marum te laten uitvoeren. We weten dan ongeveer hoeveel tijd we voor je uit moeten trekken en zorgen dat alles schoon en gereed staat. Zo kunnen wij goed anticiperen op jouw behoefte en geen concessies doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Plan vanaf nu zelf je afspraak bij ABKoi Marum

Niet minder maar meer

Sterker nog, ik denk dat we op deze manier juist nog veel beter aan kunnen sluiten op specifieke behoeften door echt tijd te maken en dat zorgt er voor dat we op andere momenten ook weer meer en gerichtere tijd hebben spontane klanten te woord te staan. Ook hebben we onze webshop ge-update en kun je nu ook kiezen voor een Tikkie terug als betaalmiddel. We hopen ons ermee juist in deze tijd van onze beste kant te laten zien en ook uit te stralen dat we voor jullie klaar staan!

Corona is misschien een bitch; maar samen zijn wij haar de baas!

Tot in Marum!