Vijver Bouwen? Wij helpen je graag!

Vijverbouw Peize

Deze vijver in Peize heeft een niet alledaagse afmeting. 4×4 meter klinkt niet gek maar komt echt niet vaak voor. Wel eihl mooi om de constructie even in beeld te brengen. Volledig opgesloten in 3mm gegalvaniseerd staal hebben we de vijver opgetrokken van sandwichpanelen. De vijver is 50cm boven het maaiveld geplaatst. De constructie kan dit uitstekend hebben. We raden echter nooit aan om hoger te gaan dan deze 50 centimeter boven het maaiveld. Er is een heel tof hoekraam van 2×2 meter in geplaatst en deze vijver in Peize wordt gefilterd door een DVS Entry C25 met een amalgaamlamp en een Oase Titanium 31.000 (pomp). Deze pomp gebruikt maximaal 170 watt om 31 kuub per uur te circuleren! Op dit moment is dit de meest zuinige pomp in onze voorraad.

Deze vijver wordt belucht middels een zogeheten Japanse slang van twee meter lang. We zijn zelf zeer positief over deze wijze van beluchten. De slang wordt voorzien van een luchtstroom gegenereerd door de Thomas/ Yasunaga luchtpomp. Deze wijze van beluchten geeft een zeer fijne structuur en creëert ook nog eens flink wat stroming in het water.

Project Details

DATUM

September 2021

PLAATS

Peize

AANTAL M3

24

BIJZONDERHEDEN

Mooi hoekraam van 2x2x40

Project Gallerij

Vraag vandaag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte en adviesgesprek aan. We helpen je graag jouw droomvijver te bouwen; snel, duurzaam, oerdegelijk en voordelig! Bovendien geven wij 15 jaar garantie op de constructie van onze vijvers.