Ruzie in de keet! Volg AB Koi Marum in Japan

Published On: januari 28th, 20192,7 min read0 Reacties on Ruzie in de keet! Volg AB Koi Marum in JapanCategorieën: Geen categorieViews: 409

AB Koi Marum is van 6 tot 16 februari in Japan

Ruzie in de keet! Geloof me lieve lezers en klanten als er iets is dat je niet wilt, dan is het een hoogzwangere vrouw boos maken. Het overkwam me toch, min of meer per ongeluk afgelopen december. Nog in spannende afwachting van de geboorte van onze inmiddels gezond ter wereld gekomen zoon Florian, moest er echter ook al vooruit worden gedacht voor de voorjaarstrip naar Japan.

Tosai tijd

In het voorjaar is het tosai tijd, eenjarige vissen, het jonge spul. De vissen die vorig jaar geboren zijn, zijn gedurende de winter uitgeselecteerd en komen nu te koop. En gezien ik genoeg had om mij om te bekommeren heb ik het boeken van de tickets aan pa overgelaten. Het avontuur met z’n tweeën was de afgelopen keer toch zo fantastisch dat we het als dat redelijkerwijs kan toch ook nog in het voorjaar mee willen maken samen.

Samen met vaders op Tosai hunt; van 6 tot 16 februari!

7+3

Wat ook goed bevallen was, is de tiendaagse trip in het najaar in plaats van een week. Dat heeft ons namelijk beslist geen windeieren gelegd. Nu echter, met Florian die dan nog geen twee maanden is, zouden we het gewoon weer in een weekje doen… dacht ik. Toen pa mij vertelde dat hij geboekt had en ik vroeg naar de data zei hij nonchalant van 6 tot 16 februari. Je hoeft geen rekenwonder te zijn om in een oogopslag te zien dat dit langer dan een week is. Pa kan simpelweg het enthousiasme niet weerstaan en je kent het; als de tickets eenmaal geboekt zijn…

We.Gaan.Weer.Los.

Ik moest er dus even wat verantwoording over afleggen, maar de conclusie is dat de jongensdroom van vaders en zoon wel weer voor een 10 op het rapport gaat. De afgelopen weken, zo zullen jullie begrijpen, heb ik het dan ook rustig aan gedaan en mijn verantwoordelijkheid voor mijn kersverse gezin met Elly, Juan en Florian genoten. Dat houd ik nog een weekje vol, maar 6 februari is niet veel langer dan een week meer en dan gaan we weer los!

Ook deze trip gaan we weer de beste prijs kwaliteit verhouding proberen te scoren en kun je dagelijks mee genieten via onze website en Facebook.

Zoekopdracht?

Ben je dus ergens naar op zoek, begin dan maar wild mij te whatsappen, mailen en te berichten met je zoekopdrachten dan kijken wij er weer voor je naar uit en houd ik je persoonlijk op de hoogte als we iets gevonden hebben voor je want ze zwemmen er in alle soorten. Ook hebben we zelf een aardig idee waar we naar op zoek gaan en we hebben een paar bijzondere afspraken staan die we in het najaar al gemaakt hebben. Alles zal weer te volgen zijn op de website en ik probeer ijverig het verslag bij te houden.

Ik wil jullie nog allemaal even bedanken voor de ontzettend lieve berichten en felicitaties naar aanleiding van de geboorte van onze zoon Florian. Wie weet mag ik er ooit ook nog eens voor zorgen dat ie ruzie krijgt thuis ;-)

Leave A Comment

Het was een fantastisch jaar voor AB Koi Marum, dankzij jullie!
Oriëntatie in de sneeuw zet Arjan en Auke op scherp