Slogan aankondiging AB Koi Marum: ‘unieke koi, gelijke mensen’

Published On: oktober 10th, 20201,9 min readReacties uitgeschakeld voor Slogan aankondiging AB Koi Marum: ‘unieke koi, gelijke mensen’Categorieën: AankondigingenViews: 605

Nieuwe slogan AB Koi Marum

Unieke koi, gelijke mensen

Na het nieuwe logo hebben we ook een heuse slogan toegevoegd aan ons bedrijf. We hadden de behoefte om zo kort en krachtig als mogelijk te stellen waar we voor staan en wat mensen kunnen verwachten bij AB Koi. Het zegt wat we te bieden hebben en ook hoe we te werk gaan, hoe je behandeld wordt als klant, dat vinden we belangrijk want wanneer we afgaan op wat klanten het meest prettige vinden aan een bezoek aan ons als hun Koidealer dan is het precies dat.

 

Het is niet belangrijk hoe dik je portemonnee  is of hoelang je al bezig bent met Koi

 

Geen Koi is gelijk, uniek en we hebben altijd veel keus in alle prijsklassen. De prijs-kwaliteit verhouding is daarbij steeds het belangrijkste uitgangspunt. Onze klanten lijken ook niet allemaal op elkaar gelukkig, maar als mensen zijn we allemaal gelijk. Het is niet belangrijk hoe dik je portemonnee is of hoelang je al bezig bent met Koi. Wat voor ons bovenaan staat is dat je het beste wilt voor je vissen en je vijver en daarom staan we voor je klaar en krijgt iedereen bij ons in de zaak dezelfde behandeling en gunnen we alle mensen evenveel tijd en uitleg waar zij erom verlegen zitten. Het is nog steeds onze grootste passie met onze klanten mee te groeien!

Unieke koi, gelijke mensen

We groeien als Koizaak en dat is voor iedereen positief. Zo kunnen we nog scherper op die prijs kwaliteit verhouding inkopen bijvoorbeeld, maar dat betekent ook dat het soms ook druk in de winkel is en we niet met iedereen even uitgebreid in gesprek kunnen. Daarom waren we dit jaar ook voor het eerst alle doordeweekse avonden open zodat we toch zoveel mogelijk die persoonlijke aandacht aan onze klanten kunnen geven. Maar als het lekker druk is genieten we ook van de gezelligheid die het met zich meebrengt.

Alle Koi zijn uniek, maar ieder mens is voor ons gelijk. Unieke Koi, gelijke mensen. We zullen onze slogan trots voeren als onderdeel van onze huisstijl, waarover later meer.