VACATURE: Medewerker Koi speciaalzaak in Marum

Published On: augustus 2nd, 20202,1 min read0 Reacties on VACATURE: Medewerker Koi speciaalzaak in MarumCategorieën: News, UncategorizedViews: 708

Ineens heb je het; je word Koidealer!

 

Heb jij een zwemdiploma, rijbewijs en ben je niet bang van een beetje schubben en slijmhuid? Wij zoeken een enthousiaste en leergierige medewerker voor de groei van onze Koi zaak in Marum; aanvankelijk voor in de weekenden.

We verwachten van jou dat je jezelf verdiept in het vakgebied van de koidealer en wat daar zoal bij komt kijken, waaronder het houden van vissen, het leren kennen van onze productrange en ook onze werkwijze om vervolgens klanten hierover te kunnen informeren.

 

Wij verkopen koi en geen broodje aap dus je bent eerlijk; ook wanneer je iets niet weet

 

Het handen schudden is dan wel even voorbij tijdens het verwelkomen van klanten; niettemin verwachten we dat je ze uit de mouwen steekt en van zowel aanpakken als doorpakken weet. Je houd de winkel netjes, doet routinematige klussen en neemt telefoontjes aan. Je helpt de klanten; aanvankelijk onder begeleiding en zodra vertrouwd ook zonder supervisie. Bovenal heb je aandacht voor het welzijn van onze gevinde vrienden en hun behoeften en je gaat hier dan ook respectvol en kundig mee om.

Als medewerker van AB Koi Marum ben je representatief, maar niet te, anders worden de vissen jaloers; ze zijn best een beetje ijdel. Je bent doorgaans goedgeluimd, welgemanierd en weet hoe je met mensen omgaat. Je bent flexibel en humor is je niet vreemd.

 

Als medewerker van AB Koi Marum zet je de klant centraal; zowel offline als online!

 

Wij verkopen koi en geen broodje aap dus je bent eerlijk; ook wanneer je iets niet weet, maar bezit wel over de leergier om je te verdiepen en bent bereid cursussen te volgen. Soms moet je klanten bezoeken omdat ze met spoed geholpen moeten worden of er moeten spullen gehaald of geleverd worden zodat de vijverbouw door kan gaan. Dan is het handig wanneer je een rijbewijs hebt anders kosten de boetes je meer dan je bij ons kunt verdienen. Toch zijn we de beroerdste niet en betalen je een goed en marktconform loon.

De hele dag met vissen in de weer en je hebt niet eens een visakte nodig! Herken je je jezelf of iemand anders in dit profiel en ben je geïnteresseerd? Stuur ons een e-mail met je motivatie en relevante werkervaring naar info@abkoimarum.nl. Wij nodigen je dan uit voor een kennismaking.