VACATURE: Medewerker (Koi)vijverbouw Noord-Nederland

Published On: augustus 2nd, 20201,6 min readReacties uitgeschakeld voor VACATURE: Medewerker (Koi)vijverbouw Noord-NederlandCategorieën: VijverbouwViews: 381

Wie een kuil graaft voor een ander… wordt beloont

 

ABKoi Marum zoekt iemand om het team te versterken. Iemand die met hard werken dromen weet te realiseren; droomvijvers welteverstaan. Denk jij bij sandwichpanelen niet meteen aan eten en heb je ervaring in de bouw en/of constructie en affiniteit met vijvers; dan zoeken we naar jou.

Wij bouwen jaarlijks tientallen (Koi)vijvers middels een constructie van stalen profielen en sandwichpanelen bij mensen thuis. Van klein tot groot en altijd op maat zoals de klant deze wenst. Compleet met bodemdrains, wanddoorvoeren, een filterkelder en de nodige technische installatie. Ook zaken als een raam in de vijver worden door ons geleverd en gerealiseerd.

 

Je hebt een rijbewijs en het liefst met E achter B, bent sociaal, flexibel en weet van aanpakken. Je kunt zelfstandig en nauwgezet werken. Je raakt niet in de war als er iets tegenzit en hebt voldoende technisch inzicht om ter plekke de juiste afweging te maken op het gebied van bouw, constructie en afwerking. Je kent je weg met bouwmaterialen en gereedschappen en weet of de betonmolen links of rechtsom draait.  We waarderen het wanneer je durft meedenken hoe het nog beter kan. Met andere woorden; we zoeken gewoon zo een handige kerel of vrouw die een vijver waterpas aan kan leggen.

 

we zoeken gewoon zo een handige kerel of vrouw die een vijver waterpas aan kan leggen

 

Jij brengt je mentaliteit en vaardigheden mee; over materiaal en gereedschap maak jij je geen zorgen; dat regelen wij. Graafwerkzaamheden en het lassen van de folie besteden we uit aan specialisten waar je mee samenwerkt. Op basis van deze vacature mag er ook acquisitie plaatsvinden door ZZP’ers voor een samenwerking. Het aantal uren is in overleg; de vergoeding meer dan netjes en marktconform.