Verbouwingsleegverkoop! We maken wel een mooi prijsje voor je in Marum

Published On: november 13th, 20202,1 min read0 Reacties on Verbouwingsleegverkoop! We maken wel een mooi prijsje voor je in MarumCategorieën: Geen categorieViews: 509

Verbouwingsleegverkoop bij ABKoi Marum

We zijn net terug van vier weken Japan. De jetlag is nog niet helemaal weggetrokken, maar tijd om het rustig aan te doen is er niet. We hebben namelijk een beste put werk te doen nog!

In de eerste plaats moeten alle bakken schoon voor de aankomst van de nieuwe vissen, maar we hebben ook een verbouwing te doen. We gaan namelijk een heuse showroom realiseren en er komt nog een stuk bij aan en daarvoor moet alles op de kop. We hebben ruimte nodig om te werken. Het spul staat ons nu gewoon in de weg en we zien het al gebeuren dat we alles zes keer in de handen moeten hebben en dat terwijl bepaalde zaken helemaal niet terug komen in het assortiment.

We hebben nieuwe producten waarvan de doos is nat geworden, we hebben gebruikte pompen, UV lampen, filters en quarantainebakken waarvoor na de verbouwing geen plek meer is. Er staat nog een Nexus 320 showmodel in de weg en er staat ook nog een 220. We hebben nog ultrasieves die vrij komen, gebruikte tricklefilters en luchtpompen van diverse merken. Er is teveel om op te noemen en het staat ons in de weg.

Heb je nog iets nodig of denk je dat er iets voor jou bij kan zitten; kom dan ook gewoon langs aanstaande zaterdag. Vraag of wij er een mooi prijsje voor kunnen maken en dan zullen we er ook echt een mooi prijsje van maken; zoals gezegd willen we de boel zo leeg mogelijk zodat we na de verbouwing ook alles weer goed op kunnen bouwen. Heb je nog een mooi winterprojectje, maken we een mooi pakketje voor je met voer en als je nog wat anders nodig hebt mag je ook altijd even informeren via Whatsapp of Messenger; liefst hebben we gewoon dat je even langskomt.

Zaterdag 14 november, grote verbouwingsleegverkoop bij ABKoi Marum; kom langs; dan maken wij een mooi prijsje voor je

Leave A Comment

Koi Hunt Dag 9: een dozijn Showa en een dozijn Kujaku
Your Azukari fish just came up. 74 cm now, it's grown much bigger!