VIP AVOND VANDAAG! Japan lichting Ikeage 2023 in Marum

Published On: december 14th, 20231,2 min readReacties uitgeschakeld voor VIP AVOND VANDAAG! Japan lichting Ikeage 2023 in MarumCategorieën: JapanreizenViews: 212

Ze zijn er hoor, de hele selectie zoals uitgezicht in japan tijdens onze laatste Koi hunt is goed en wel overgekomen en zwemt in Marum. Met behulp van een aantal trouwe klanten en medewerkers hebben we de vele dozen met honderden Koi vanuit Schiphol opgehaald en de zaak binnen getild. Zoals jullie als vanouds al van ons gewend zijn maken we daarvan altijd graag een kleine impressie.

Ik ben heel erg tevreden met deze lichting. er zit werkelijk van alles tussen. Als je er zo midden in zit in dat avontuur zoals jullie mee hebben kunnen lezen elke dag dan besef je het op den duur even niet meer, maar als je alles dan zo binnen ziet komen en rondzwemmen in de bakken dan komen de verhalen ook meteen weer terug. Oh ja, die Koi was er ook nog. Dan is het ineens echt overweldigend wat je in korte tijd eigenlijk beleeft hebt. Gelukkig maar ook, het maakt dat we jullie vanavond om 18:00 uur dan ook echt een hele mooie selectie kunnen laten zien van Koi en je hebt als eerste de mogelijkheid deze te reserveren!

Vanaf 18:00 uur aan de Houtwal 15 te Marum. Wij zorgen er voor dat je je ook als een VIP voelt. We beloven je een hapje, drankje en veel hobbyplezier. Tot vanavond!