We gaan bijna naar Japan, maar beginnen nu al met weggeven

Published On: oktober 11th, 20192,1 min read0 Reacties on We gaan bijna naar Japan, maar beginnen nu al met weggevenCategorieën: Geen categorieViews: 433

Meld je nu aan voor onze Whatsapp groep

Het komt nu rap dichterbij; die japanreis. 21 oktober stappen mijn vader en ik het vliegtuig weer in naar het land van de rijzende zon. We gaan onze nek (en portemonnee) weer uitsteken om de beste prijs-kwaliteit Koi af te slepen en op transport te zetten naar Marum als binnen onze mogendheid ligt! De Koi zie je als eerst in onze Whatsappgroep waarin we ook regelmatig prijzen zullen weggeven, nog voor we naar Japan gaan zelfs.

Klik hier om toegang te krijgen tot de Whatsapp groep

Ik moet me er wel altijd even op voorbereiden. Kijkend naar wat we zelf willen qua vis in de winkel, maar ook rekening houdend met onze zoekopdrachten. Aan de hand daarvan kan ik inmiddels een aardige inschatting maken welke kwekers we in ieder geval gaan bezoeken, maar deels wil je het ook wat aan het toeval overlaten. Ik heb inmiddels ook genoeg ervaring dat de dingen altijd anders zijn wanneer je er met de voeten in de klei staat. Zoveel factoren waar je van afhankelijk bent. Hebben ze net afgevist voor je kwam en is dat net de kwaliteit die je zoekt dan moet je je kansen pakken, een tegenovergestelde situatie kan ook het geval zijn.

Om die reden blijven wij altijd langer in Japan dan de meeste van onze collega’s. Gewoon een volle 14 dagen. Dat geeft ons de rust om nog eens ergens terug te komen, niet te worden gejaagd door het idee dat je maar één keer langs kunt gaan. En als de buit wel binnen is, dan bezoeken we nog even een tempel, ook die ervaring delen we in de winkel en op onze reisblog.

Onze reisavonturen kun je wel lezen op onze website, maar wanneer je geïnteresseerd bent in de vissen die we aankopen kun je het beste onze WhatsApp groep volgen. Soms ben ik te moe om alles meteen te updaten op de website, maar tijd voor een whatsappje moet altijd wel te vinden zijn. Soms moet je ook snel beslissen. Daarom plaatsen we die kansen op de whatsappgroep waar je als eerste de vissen krijgt aangeboden. Voor de leden in de Whatsappgroep zijn er ook regelmatig prijzen te winnen. Nog voor we vertrekken zullen we diverse prijzen weggeven.Wordt nu lid, maar doe het wel snel want er kunnen maar een beperkt aantal mensen in de app groep.

Klik hier om toegang te krijgen tot de Whatsapp groep

Leave A Comment

Kijken, kijken en wel kopen! Koihunt 2019 in aantocht
Soms moet je gewoon de juiste kaart trekken