2e kerstdag open; win een gratis female Hirasawa Chagoi van 50cm

Published On: december 19th, 20191,8 min readReacties uitgeschakeld voor 2e kerstdag open; win een gratis female Hirasawa Chagoi van 50cmCategorie├źn: Geen categorieViews: 323

Win een gratis female Hirasawa Chagoi in Groningen

 

Groei is, afhankelijk van de context iets moois. Wij willen misschien niet die kerstrollade bijschrijven op de heupomvang, als het onze Koi betreft zien we die groei wel zitten. Maar vandaag wil ik het even hebben over iets anders moois dat er groeit. Nee, ik wordt ook niet open nieuw vader, maar ik heb het over ons bedrijf en de relatie met onze klanten. Als er iets is waar we trots op zijn dan is dat de groeiende relatie tussen ons als Koidealer en onze klanten.

Hier handelen we een grote hi utsur van Hirasawa; hij staat bekend om zijn grote vissen.

Ik heb het dan niet over de aantallen, natuurlijk hopen we hier ook groei in te bewerkstelligen, maar we hebben altijd al gezegd dat we de band met onze klanten en het samen groeien in de hobby, onze missie is. Daar halen we ook het meeste plezier uit. Zo richting het einde van het jaar sta je stil bij dit soort zaken en kunnen we, zeker na onze herfstoogstfeest en de waardering die ons hierbij heeft overspoeld, een stilstaan en dankbaar zijn voor ook jullie blijvende vertrouwen in ons als dealer.

Hieronder een impressie van twee Chagoi van 65cm. De verlote Chagoi meet circa 50cm. Dit moet volgend jaar haalbaar zijn voor de te winnen Koi.

Om deze groeiende band passend te bezegelen en onze lof naar jullie te uiten hebben we gemeend om aan iedereen die sinds de herfstoogst een aankoop deed of doet vanaf euro 349,-, een net zo hard groeiende Chagoi te verloten. Deze winnaar maken we bekend op oudjaarsdag. Groei belonen met groei. Zo willen wij het jaar afsluiten!

AB Koi Marum is tweede kerstdag geopend

WIN EEN GRATIS CHAGOI! Kom tweede kerstdag van 12:00 tot 16:00 uur langs in Marum (provincie Groningen) en maak kans op een GRATIS female Chagoi van Hirasawa van 50cm! Onder de mensen die een vis hebben gereserveerd of een aankoop doen vanaf euro 300,- wordt de Chagoi verloot op oudjaarsdag!

Hier baal ik ontzettend van!
Water verversen in de winter; wel of niet doen?