Vijver Bouwen? Wij helpen je graag!

Vijverbouw in Grootegast

In Grootegast lieten mensen door ons een koivijver aanleggen van 6×3 meter. De vijver is 2 meter diep. We hebben hier een betonvloer gestort en twee grote ramen geplaatst, een op de kopse zijde en een op de lange zijde. Zo kan de hobbyist van zijn vissen genieten van zowel zijn huis als vanaf het terras. De filter die deze vijver de baas moet kunnen is een CL35 met en een bewegend bed en een mattenkamer.

ook is de vijver in Grootegast voorzien van een overloop en een continue verversing. De mooie in het hoogspringende bak is afgewerkt met mooie antracietblokken van 15 centimeter en met een mooie afwerkten van 35 cm hetgeen zorgt voor een mooie robuuste afwerkrand. het filter is verwerkt in de schuur op de achterzijde waardoor er eigenlijk helemaal geen zicht is op de het filter en deze dus mooi is weggewerkt.

Project Details

DATUM

Maart 2021

plaats

Grootegast

AANTAL M3

3.600

BIJZONDERHEDEN

3 bodemdrains en 1 skimmer

Project Gallerij

Vraag vandaag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte en adviesgesprek aan. We helpen je graag jouw droomvijver te bouwen; snel, duurzaam, oerdegelijk en voordelig! Bovendien geven wij 15 jaar garantie op de constructie van onze vijvers.