Vijver Bouwen? Wij helpen je graag!

Vijverbouw in Olst

In Olst hebben wij een vijver gebouwd middels sandwichpanelen. De vijver van 20 kuub heeft twee ramen die wij geplaatst hebben. Eentje van 2 meter lang en eentje van 1 meter lang. er draait een combitrommel op van DVS, de entry M25. Deze vijver in Olst mochten wij ook afwerken en dat hebben we gedaan met een luxueuze natuursteen en een gladde deksteen. Deze donkere afwerkrand wordt strak op de rand gekit en geeft een luxe uitstraling.

We doen ook de vijverafwerking van vijvers waarover je ook gerust met ons kunt sparren. Het is erg leuk om op deze wijze ook betrokken te zijn bij de laatste fase van een vijver en het eindresultaat te zien. Deze ontzettend lieve mensen hebben ons tijdens de bouw goed tevreden gehouden met een natje en een droogje. Olst is een uurtje rijden, maar we werken met een landelijke dekking. Met een goede planning en goede zin is dat heel goed te doen en zo kom je nog eens ergens zonder dat dit ook betekent dat de klant veel meer moet gaan betalen.

Project Details

DATUM

mei 2021

plaats

Olst

AANTAL M3

20

BIJZONDERHEDEN

2 ruiten van 100×40

Project Gallerij

Vraag vandaag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte en adviesgesprek aan. We helpen je graag jouw droomvijver te bouwen; snel, duurzaam, oerdegelijk en voordelig! Bovendien geven wij 15 jaar garantie op de constructie van onze vijvers.