Vijver Bouwen? Wij helpen je graag!

Vijverbouw in Zevenhuizen

De vijver in Zevenhuizen betrof een renovatieproject. Een koivijver die oorspronkelijk 3×2 meter was is nu 5×2 meter geworden en 2 meter diep. Deze vijver is voorzien van een DVS trommelfilter CL22 verlengd met bewegend bed en mattenkamer en als extra een bakki shower erop geïnstalleerd. De vijver in Zevenhuizen is voorzien van een betonnen vloer en opgebouwd uit Sandwichpanelen. Dit is erg duurzaam en een vijver gebouwd van sandwichpanelen is ook meteen geïsoleerd.

Renovatieklussen zijn altijd lastig, maar ik ben bijzonder tevreden over hoe het eindresultaat is geworden. In de garage hebben we een stuk uit de betonvloer gezaagd waar we vervolgens keurig het filter in hebben gebouwd. Deze beauty van een vijver in Zevenhuizen is voorzien van 2 bodemdrains en 1 skimmer. Deze klant is zelf ook zeer handig en kon veel ondersteunen in de werkzaamheden.

Project Details

DATUM

juli/augustus 2021

plaats

Zevenhuizen

AANTAL M3

20

BIJZONDERHEDEN

Filterput gerealiseerd in de garage

Project Gallerij

Vraag vandaag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte en adviesgesprek aan. We helpen je graag jouw droomvijver te bouwen; snel, duurzaam, oerdegelijk en voordelig! Bovendien geven wij 15 jaar garantie op de constructie van onze vijvers.