Je eigen Koi hunten in Japan? Dat kan!

Ervaar eerste hand de wondere wereld van Koi

Duik in het avontuur van je leven met ABKoi Marum, en reis mee naar het hart van de Koi-cultuur in Japan. Tweemaal per jaar ondernemen we deze expeditie. Je hebt de verhalen gelezen, je hebt je verwonderd over de foto’s – nu is het jouw kans om deel te zijn van een verhaal dat rechtstreeks uit een jongensboek lijkt te komen. Reis met ons mee naar de mistige bergen van Niigata, waar de wateren fluisteren met geheimen van de Nishikigoi, de levende juwelen van Japan.

Stel je voor: jij, in Tokyo, met zijn bruisende straten en neonlichten, als start van een reis die je meeneemt van kwekerij naar kwekerij. Ontmoet de grootmeesters van de Koi-wereld, mensen die de traditie van generaties voortzetten, en selecteer met eigen handen jouw droomkoi uit het beste wat deze kwekers te bieden hebben.

Met Arjan als je gids en mentor zul je twee weken lang ondergedompeld worden in een wereld van schoonheid en passie. Alles is voor je geregeld: comfortabel vervoer, gezellige hotels, een betrouwbare agent en de zorgeloze verzending van je Koi. Overdag ga je op ‘Koi hunt’, vol enthousiasme op zoek naar die ene speciale vis, en ‘s avonds ontspan je met de fijne smaken van de Japanse keuken.

Dit is niet zomaar een reis, het is een onderdompeling in de diepe cultuur die de Koi-hobby omringt, een ervaring die elke Koi-hobbyist eens in zijn leven zou moeten meemaken. We bieden deze reis exclusief aan voor enkele gelukkigen, om de ervaring zo persoonlijk en intens mogelijk te maken.

Heb je ooit gedroomd van deze ultieme Koi-reis? Aarzel dan niet langer. Het is betaalbaarder dan je denkt en we beloven je, de herinneringen die je opdoet, de Koi die je zult zien en de kwaliteit die je zult ervaren, zullen je voor altijd verrijken. Vul het formulier in en zet de eerste stap op het pad naar jouw Koi-avontuur in Japan. Wij nemen dan contact met je op.