Bekendmaking prijswinnaars waardebonnen zoekopdrachten!

Published On: december 11th, 20231,5 min readReacties uitgeschakeld voor Bekendmaking prijswinnaars waardebonnen zoekopdrachten!Categorieën: JapanreizenLabel: , , Views: 207

 

Een Spannend Avontuur bij ABKoi Marum: Een Persoonlijk Bericht van Arjan Bremer

Laat me beginnen met een hartstochtelijk dankwoord. Jullie, onze gewaardeerde klanten en vrienden, hebben ons vertrouwen geschonken door deze prachtige wezens bij ons aan te schaffen. Jullie enthousiasme en passie voor Koi maken ons werk elke dag weer een avontuur. Ik kan jullie niet genoeg bedanken!

De Grote Verloting: Een Moment van Magie

Nu, houd je vast, want hier komt het spannende deel! Na onze succesvolle Koi Hunt, waarbij we samen op zoek gingen naar de meest betoverende Koi, iss het tijd voor de verloting. Drie gelukkige winnaars, zie een zoekopdracht bij ons hebben geplaatst, zouden een waardebon van €100 winnen, te besteden in onze winkel, een ware schatkamer voor elke Koi-liefhebber.

De Winnaars: Helden van het Verhaal

En wie waren de helden van dit verhaal? Henk Hoekstra, Jos Hilbrands en Rob Bruin! Elk van hen wint een waardebon, een sleutel tot nog meer Koi-avonturen bij ABKoi Marum. Gefeliciteerd, dappere ontdekkers!

De VIP Avond: Een Uitnodiging voor Verdere Avonturen

Maar wacht, het avontuur is nog niet voorbij! Aanstaande vrijdag, op 15 december nodig ik jullie uit voor een exclusieve VIP-avond bij ABKoi Marum. Een avond vol verhalen, lachen, hapjes en drankjes, waar we onze passie voor Koi kunnen delen. Het wordt een avond om nooit te vergeten, een viering van onze gedeelde avonturen en de eerste mogelijkheid om Koi uit onze nieuwe selectie te reserveren!

Tot Slot

Dus, beste vrienden, ik hoop jullie allemaal te zien op onze VIP-avond. Laten we samen het glas heffen op onze avonturen en dromen over de vele die nog gaan komen. Bij ABKoi Marum is het verhaal nooit afgelopen; het wordt alleen maar spannender!