Aanstaande zaterdag gaat de Tancho Showa Challenge van start en jij kunt nog mee doen!

Published On: juni 29th, 20213 min read0 ReactiesCategorie├źn: AankondigingenViews: 546

Doe mee met de challenge en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen

NND Tancho Showa Challenge gaat los!

Je kunt nog mee doen!

Omdat we in het najaar zo een goede slag hebben geslagen bij de NND Koi farm, waar we met een portie geluk en wat lef een wel heel toffe partij Tancho Showa hebben kunnen bemachtigen, willen we wat speciaals doen voor onze klant; een heuse challenge waarbij iedereen kan winnen!

Wie een van de Tancho Showa aankoopt tot aanstaande zaterdag 13:00 uur; mag mee doen. Samen met Tiebo Jacobs van KoiQuestion, de nr.1 nieuws- en informatie website over Koi, zullen we deze bewuste middag de vissen per stuk bowlen, meten en fotograferen. Een gezellige middag dat we natuurlijk ook verzorgen met een hapje en een drankje.

Na afloop krijgen de deelnemers hun Koi mee naar huis. De dag er voor doen we nog een uitgebreide check op parasieten en andere onregelmatigheden zodat je zeker bent dat je een gezonde vis mee krijgt. Daarna is het aan jou; laten groeien dat ding! ­čśë

  • Nummer 1 ontvangt het volledige aankoopbedrag van de Tancho Showa in de vorm van een tegoedbon.

  • Nummer 2 ontvangt 50% van het aankoopbedrag van de Tancho Showa in de vorm van een tegoedbon.

  • Nummer 3 ontvangt 25% van het aankoopbedrag van de Tancho Showa in de vorm van een tegoedbon.

leerzaam

In het najaar is het dan de bedoeling dat ik samen met Tiebo op pad ga om de vissen opnieuw te bekijken en vast te leggen op beeld. Met enige instructies is het ook mogelijk dit zelf te doen en in te sturen. Het resultaat wordt voorgelegd aan Fuji Oomo, een van de kwekers van NND. Hij bepaalt welke Koi de beste ontwikkeling heeft doorgemaakt en maakt een top drie. Nummer 1 wint zijn volledige aankoopbedrag terug in waardebonnen. Nummer 2 de helft (50%) en nummer 3 krijgt 25% van zijn aankoopbedrag terug in waardebonnen. Maar zoals ik al zei kan iedereen winnen. Degene die in staat is geweest zijn Koi in dat tijdsbestek van een groeiseizoen 12 centimeter of meer te laten groeien, ontvangt een GRATIS zak voer van 1 Kg Takazumi Gold Plus of Mix.

Een toffe en ook heel leerzame beleving van je hobby dus. Tussendoor zullen we met KoiQuestion bekijken of we jullie ook wat extra tips en tools kunnen meegeven mocht je dat op prijs stellen. Wil je mee doen? Dan kun je tot zaterdag en ook nog in de ochtend voorafgaand aan het event tot 13:00 uur je Tancho Showa komen uitzoeken.

Doe je mee? Tot zaterdag dan maken er een gezellige en leerzame dag van!

Leave A Comment

Van onder tot bovensegment; de strijd om prijs-kwaliteit wordt hier gestreden!
Een half sneetje wit en een half sneetje bruin, maar nog lang niet verzadigd